badkamer

Tegel groothandel Sint Michielgestel

Bent u op zoek naar tegels om uw keuken een landelijke look te geven of bent u op zoek naar betonlook tegels die uw huis een échte moderne uitstraling geven? Bij uw tegel groothandel uit Sint Michielsgestel vindt u gegarandeerd datgene waar u naar op zoek bent. Het assortiment van Pand16 loopt voor op alle trends, waardoor u uw huis de uitstraling kan geven waar u altijd van heeft gedroomd. Geen oude tegels, geen lange levertijden en geen onbekwaam personeel; bij uw tegel groothandel in de buurt van Sint Michielgestel krijgt u alleen de beste service en A-kwaliteit vloertegels en Wandtegels.

Leveren van tegels in Sint Michielgestel

Bij uw tegel groothandel uit Sint Michielsgestel worden tegels altijd snel geleverd en hoeft u geen weken te wachten op uw levering. In onze showroom in Rosmalen vindt u alle mogelijkheden om uw ruimtes de sfeer mee te geven die u in gedachte heeft. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment, zorgen wij dat uw tegels binnen een week bij u aan huis geleverd worden. Bent u van plan het betegelen van wandtegels en/of vloertegels niet zelf te doen? Laat dit dat weten aan één van onze medewerkers. Pand16 staat namelijk in contact met verschillende vakmensen die het betegelen goedkoop en professioneel voor u uit handen nemen.

Geschikt voor iedere ruimte

Onze tegels zijn geschikt voor iedere ruimte. Al onze tegels zijn vochtafstotend en zijn daarom in te zetten als zowel badkamer tegels als keukentegels. Daarnaast zijn de tegels van Pand16 zéér gemakkelijk in onderhoud en ook te gebruiken wanneer u een vloerverwarming heeft liggen. Kortom: De tegels van uw tegel groothandel in de buurt van Sint Michielsgestel heeft voor elke ruimte tal van geschikte tegels klaarliggen! Kom eens langs bij Pand16 en laat u verrassen over alle verschillende mogelijkheden.

Looks en tegelformaten

Verschillende looks en tegelformaten zorgen voor de juiste uitstraling in uw huis. Bij uw tegel groothandel in de omgeving van Sint Michielsgestel vindt u alle looks en formaten die er zijn. Voorbeelden uit ons uitgebreide assortiment zijn: houtlook tegels, marmerlook tegels en vintage tegels. Ook wanneer u op zoek bent naar kleinere tegels, zoals 20 x 20 tegels, voor bijvoorbeeld aan de keukenwand, kunt u terecht bij Pand16.

Advies op maat

Een keuze maken blijft altijd lastig. Kom daarom eens langs bij onze showroom in Rosmalen en kijk eens rond. Wanneer u het assortiment met beide ogen kunt zien en voelen, is het vaak al veel gemakkelijker om een keuze te maken. Wanneer u er niet uit komt, staan onze specialisten 6 dagen in de week klaar om van dienst te zijn bij al uw vragen. Neem contact met ons op en plan een afspraak in met één van onze adviseurs; uw tegel groothandel uit de buurt van Sint Michielsgestel helpt u graag van A to Z!

renovatie

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.