Home/Tegel groothandel Rosmalen

Tegel groothandel Rosmalen

Voor al uw vloer- en wandtegels kunt u terecht bij uw tegel groothandel in Rosmalen.
Pand16 heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende tegels die uw huis de uitstraling geven waar u altijd van hebt gedroomd.
Bij ons vindt u alleen A-kwaliteit tegels die jarenlang mee gaan.
Van houtlook tegels tot betonlook tegels, van steenstrips tot 60 x 60 tegels: u vindt het bij Pand16 in Rosmalen.

betonlook-tegels-woonkamer

Leveren van tegels

Niemand heeft zin om lang te wachten na het bestellen van zijn tegels. Daarom worden de tegels van Pand16 snel geleverd bij onze klanten. Daarnaast geniet u bij ons niet alleen van een snelle levering van de tegels, maar krijgt u ook altijd de scherpste prijzen. Kom eens langs bij ons in de showroom om samen met onze adviseurs een passende tegel(s) bij uw interieur te vinden en laat ons uw tegels aan huis bezorgen!

Geschikt voor iederen ruimte

Door ons uitgebreide assortiment, hebben we voor elke ruimte wel een passende tegel. Onze A-kwaliteit keramische tegels zijn, door hun sterkte, geschikt voor elke ruimte. Door de glazuurlaag worden onze tegels 100% beschermt tegen vuil, krassen en slijtage. Om deze reden kunt u onze tegels zonder problemen in de keuken en de woonkamer inzetten. Ook voor in de badkamer hebben wij tal van verschillende badkamer tegels klaar liggen. Door de structuur op deze tegels, houdt u grip in de badkamer en glijdt u niet uit.
Of u nu op zoek bent naar keukentegels, wc tegels of badkamertegels, Uw tegel groothandel in Rosmalen heeft voor iedere ruimte een ruime keuze voor u klaar liggen!

Looks en formaten

Een juiste keuze van de look en het formaat van uw tegel zorgen dat de uitstraling die u in gedachte heeft goed tot uiting komt. Daarom is het belangrijk dat u zich hierin goed verdiept. Bij uw tegel groothandel in Rosmalen vindt u verschillende looks en formaten, zodat uw idee zo goed mogelijk kan worden verwezenlijkt. U vindt bij onze groothandel grote tegels van 120 x 120 formaat, maar ook kleinere tegels om uw interieur extra sfeer te geven, zoals de 20 x 20 tegels.

Ook in de looks heeft u tal van keuzes. Zo bent u bij Pand16 aan het juiste adres voor bijvoorbeeld betonlook tegels, houtlook tegels en marmerlook tegels. Met onze tegels creëert u de uitstraling in huis waar u altijd van hebt gedroomd. Onze tegels zijn gemaakt van keramiek en zijn hierdoor onderhoudsarm.

betonlook-tegels-woonkamer

Advies in de buurt van Rosmalen

Iedere look geeft zijn eigen uitstraling en daarom is het belangrijk dat u zich verdiept in de sfeer die u wilt krijgen in uw huis. Advies hierbij kan u helpen bij het maken van uw weloverwogen keuze. Kom daarom eens langs bij onze showroom voor advies in de buurt van Rosmalen. Onze adviseurs zorgen dat uw huis precies de sfeer krijgt die u in gedachte heeft,

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.