renovatie

Tegel groothandel Gemert

Kom naar de tegel groothandel in de buurt van Gemert voor al uw wand- en vloertegels. Bij ons krijgt u A-kwaliteit tegels, tegen de scherpste prijzen en daarnaast worden uw tegels ook snel bij u thuis geleverd: wat wilt u nog meer? Onze specialisten staan zes dagen in de week klaar om u te ontvangen en van advies te voorzien. Wilt u gewoon een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment? Geen probleem! Kom gewoon langs bij uw tegel groothandel in de omgeving van Gemert en kijk in alle rust rond./p>

Leveren van tegels in Gemert

Bij Pand16 bent u altijd verzekerd van een snelle levering in Gemert. Waar andere vloer- en wandtegel zaken er weken over doen om bepaalde tegels te leveren, zorgt uw tegel groothandel uit Gemert voor een snelle levering. Daarnaast zorgen wij – wanneer nodig – voor een vakman die uw tegels professioneel betegeld. Wilt u dit uit handen geven? Vraag dan gewoon in onze winkel naar de mogelijkheden. Pand 16 staat door jarenlange ervaring in contact met meerdere specialisten.

Geschikt voor iedere ruimte

Onze tegels zijn veelzijdig en zijn daardoor in iedere ruimte in te zetten. Uw badkamer tegels dienen bijvoorbeeld waterafstotend te zijn, zodat je geen weerplekken krijgt door het vocht. Onze PVC en keramische tegels zijn volledig water afstotend, waardoor ze perfect in te zetten zijn in zowel uw badkamer als uw keuken. Het kan u een hoop schoonmaak werk besparen wanneer u gebruik maakt voor onze keramische tegels. De tegels hebben maar eens in de paar weken een doekje nodig en zien er daarna weer als nieuw uit.
Daarnaast zijn onze tegels ook goed te combineren met een vloerverwarming. Wanneer u kiest voor een parket vloer is dit vaak niet mogelijk. Door onze houtlook tegels aan te schaffen heeft u de authentieke uitstraling van een houten vloer én kunt u met een gerust hart een vloerverwarming nemen.

Looks en formaten

Bij uw tegel groothandel uit Gemert vindt u vele verschillende soorten looks om uw kamer de look te geven waar u van droomt. Houdt u van een landelijke sfeer? Dan zijn onze retro tegels en landelijke tegels misschien wat voor u. Wanneer u meer een liefhebber bent van modern, robuust en strak, zouden wij onze betonlook of houtlook tegels aanbevelen. De mogelijkheden in looks zijn alleen groots, ook de tegelformaten zijn er in veel verschillende soorten. Zo hebben wij kleine 20 x 20 tegels die u mooi kunt combineren, om een gezellige en warme sfeer te creëren. Daarnaast vindt u bij ons ook grote 120 x 120 tegels die uw huis een strakke uitstraling geven.

Advies op maat

U kunt bij uw tegel groothandel uit Gemert altijd terecht voor advies en antwoord op al uw vragen. Aarzel daarom niet en kom gewoon langs bij ons voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten weten hoe ze uw interieur, de uitstraling kunnen geven, waar u altijd van hebt gedroomd!

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.