Tegel groothandel Den Bosch

Tegel groothandel Den Bosch

Voor tegels in alle looks en formaten bent u bij uw tegel groothandel in de omgeving van Den Bosch aan het juiste adres. Onze tegels zijn allen van A-kwaliteit, waardoor u zich niet druk hoeft te maken om krassen en slijtage. U kunt 6 dagen per week terecht bij één van onze specialisten voor een advies gesprek. Bij dit vrijblijvende gesprek zal één van onze specialisten u alle mogelijkheden voorleggen uit ons uitgebreide assortiment en zal hij/zij u adviseren over welke tegel het beste bij uw smaak passen. Laat u gratis adviseren of kom gewoon een kijkje nemen in onze showroom in Rosmalen. Uw tegel groothandel uit Den Bosch verwelkomt u graag!

Leveren van tegels in Den Bosch

Bij uw tegel groothandel uit Den Bosch geniet u altijd van de beste service. Een onderdeel hiervan is onze super snelle levering. Wij snappen als geen ander dat u zo snel mogelijk aan de slag wilt gaan met uw droomtegels. Daarom worden onze tegels binnen één week bij u aan huis bezorgd en hoeft u zich niet druk te maken over lange levertijden. Wanneer u het betegelen van uw vloertegels en wandtegels liever uit handen wilt geven, staan wij uiteraard ook voor u klaar. Niet iedereen heeft de tijd (en de kennis) om de tegels vakkundig te plaatsen. Wilt u het betegelen uit handen geven aan een vakman? Vraag dit dan aan één van onze medewerkers. Pand16 kent tal van vakmannen die alle tegelformaten vakkundig voor u betegelen.

Tegel groothandel Den Bosch
Tegel groothandel Den Bosch

Geschikt voor iedere ruimte

Of u nu tegels voor de badkamer, keuken of woonkamer nodig heeft, u vindt het allemaal bij u tegel groothandel in de buurt van Den Bosch. Voor badkamertegels is het van belang dat de tegel wat grover is, zodat u niet uitglijdt. Daarom hebben wij een aparte selectie tegels die speciaal voor in uw badkamer te gebruiken zijn. Daarnaast zijn al onze tegels van A-kwaliteit. Hierdoor kunnen ze zonder twijfel in elke ruimte geplaatst worden zowel de vloer als wand. De tegels zijn – doordat ze van keramiek gemaakt zijn – eenvoudig schoon te maken en hebben geen last van krassen en slijtage. Geen vlekken in de wanden bij de keuken en geen krassen van de hakken van uw buurvrouw, met onze tegels bent u verzekerd van een (blijvend) prachtige woonruimte.

Looks en formaten

Om de uitstraling in uw huis het beste tot zijn uiting te laten komen, heeft Pand16 een zéér uitgebreid assortiment aan vloer- en wandtegels. U vindt uw tegel groothandel uit Den Bosch bijvoorbeeld unieke betonlook tegels in 60 x 60 formaat, maar ook vele verschillende tegels in 60 x 60 formaat. Omdat we bij Pand16 altijd op zoek zijn naar de nieuwste trends, kunt u ervan op aan dat bij ons vindt waar u naar op zoek bent. Houtlook tegels, vintage tegels, retro tegels: u vindt het allemaal bij Pand16.

Advies op maat

Wanneer u er zelf niet uit komt en advies wilt van een specialist, staan er bij Pand16 altijd meerdere medewerkers klaar om u te helpen. Of u nu uw keuken gaat verbouwen en twijfelt tussen verschillende keukentegels of wanneer u twijfelt tussen verschillende tegel looks voor in het toilet: uw tegel groothandel uit Den Bosch helpt u met al uw vraagstukken.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.