Tonalite Briolette

Tegel groothandel Boxtel

Op zoek naar een ruim assortiment wand- en vloertegels die uw huis haar eigen identiteit geven? Uw tegel groothandel in de omgeving van Boxtel heeft het! Door op de hoogte te zijn van de nieuwste trends, weten we uw huis precies de uitstraling te geven waar u altijd van hebt gedroomd. Geen oude versleten tegels die tientallen jaren geleden ook al werden verkocht: bij Pand16 vindt u alleen A-kwaliteit tegels die de eyecatcher zijn van uw huis.

Kom langs bij uw tegel groothandel in de buurt van Boxtel en bekijk zelf ons uitgebreide assortiment tegels voor in de woon- en badkamer, het toilet en uw keuken.

Levering van de tegels in Boxtel

Wanneer u tegels bestelt bij uw tegel groothandel in Boxtel, bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Wij snappen als geen ander dat u zo snel mogelijk aan de slag wilt met het betegelen van uw huis. Heeft u nog even tijd nodig voordat de tegels geplaatst kunnen worden? Geen probleem! Als u liever wil dat de tegels pas later worden bezorgd dan kan dit altijd bespreekbaar worden gemaakt. Ook wanneer u het betegelen liever aan een expert over laat, kunt u dit aangeven bij Pand16. Wij zorgen dat er een vakman bij u wordt langs gestuurd om uw vloer en/of wand vakkundig te betegelen.

Geschikt voor iedere ruimte

Tegels hebben veel te verduren en daarom is het belangrijk dat ze bescherming bieden tegen onder andere vuil en krassen. Omdat onze keramische tegels voorzien zijn van een geglazuurde laag, zal vuil niet in uw tegel trekken en zullen er geen krassen in uw tegels komen, Zowel onze vloertegels als wandtegels zijn zéér duurzaam en laten u, bij een feestje of partijtje, niet in de steek.

Looks en formaten

Bij uw tegel groothandel in Boxtel vindt u legio soorten looks. Looks als de betonlook en de houtlook zijn momenteel trends die in veel huishoudens worden toegepast. Uiteraard vindt u verschillende van tegels met deze look in ons uitgebreide assortiment. Een andere trend die momenteel in veel badkamers wordt gebruik is de steenstrip. Steenstrips zijn eenvoudig te plaatsen en geven uw kamer een natuurlijke uitstraling. Wat speciaal is aan de steenstrips, is dat ze driedimensionaal zijn. Door driedimensionale tegels te gebruiken (ook wel 3D tegels genoemd) creëert u – in combinatie met bijvoorbeeld betonlook wandtegels – een unieke uitstraling.

Bij Pand16 vindt u ook tal van variaties in verschillende tegelformaten. Zo worden 120 x 120 tegels en 90 x 90 tegels veel verkocht, omdat deze tegels – door hun dunne voegen – een rustige uitstraling geven in uw huis. Wanneer u meer op zoek bent naar een tegel die uw huis een landelijke uitstraling geeft en levendiger uitstraling geeft, dan bieden 20 x 20 tegels de uitkomst. Door bijvoorbeeld onze retro tegels en vintage tegels te gebruiken, creëert u eenvoudig een warme en landelijke sfeer in uw huis.

Advies op maat

Een mening van een expert helpt u vaak verder in het maken van een keuze. Kom daarom eens langs bij uw tegel groothandel in Boxtel en vraag advies aan onze experts. Wij staan van maandag tot en met zaterdag klaar om u te helpen met al uw vraagstukken!

Ultra Marmi Paonazzetto S 1

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.