PVC vloer Vught

PVC vloer Vught laten leggen? Pand16 regelt het complete pakket. Met onze jaren ervaring en kennis op het gebied van vloeren kunnen wij uw nieuwe vloer in uw woning realiseren.
U kunt bij ons terecht voor PVC visgraat, PVC hongaarse punt en stroken. Gaat het om een complete woning ook dat is geen probleem voor Pand16. Een van onze adviseurs bespreekt alle mogelijkheden met u en persoonlijk advies waar nodig.

Onze projecten

Bekijk onze projecten PVC vloeren die onze vakmannen gerealiseerd hebben. Bovendien heeft Pand16 de PVC vloeren ook geleverd.

Visgraat
PVC vloer Heesch
PVC vloer Heeswijk

Hongaarse punt
PVC vloer Rosmalen

hongaarse punt

Hongaarse punt PVC

Pand16 is gespecialiseerd in het leggen van hongaarse punt PVC.
Hongaarse punt is een leg patroon wat lijkt op de wel bekende visgraat PVC alleen ligt hongaarse punt stroken in 45 tot 60 graden en visgraat pvc ligt in een hoek van 90 graden.

SECUUR TE WERK

PERSOONLIJK ADVIES

MEEDENKEND

SHOWROOM INSPIRATIE

PVC vloer leggen in Vught?

Op zoek naar een PVC vloer die gelegd moet worden in Vught?
Pand16 is het adres waar u naar op zoek bent.
Ons team is gespecialiseerd in het totaal plaatje van het uitzoeken in de showroom naar de juiste vloer tot en met het aanbrengen van de PVC vloer in uw woning.
Een nieuwe vloer is niet een goedkope aankoop en daarom geven onze adviseurs u graag advies over alle mogelijkheden die we kunnen toepassen om uw woning te voorzien van een strakke nieuwe PVC vloer.

Benieuwd naar sfeerfoto’s van opgeleverd werk bij klanten die u voor gingen?

Hoe klanten over ons denken

Rachaël De kroonRachaël De kroon

10:54 18 Jan 22
Super goede service. Zowel bij aankoop als bij het leveren en leggen van de vloeren. Denken mee, zijn heel klantvriendelijk, heel fijn allemaal. Zeker aan te bevelen!

Yvonne HerberYvonne Herber

08:13 18 Jan 22
Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Nicky HendriksNicky Hendriks

20:08 17 Jan 22
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Het is super netjes gelegd. De mannen van pand 16 zijn zeer behulpzaam, meedenkend en fijn in communicatie.

Anja JanssenAnja Janssen

06:51 24 Dec 21
Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

StanStan

13:23 29 Sep 21
Goed en vriendelijk advies in de showroom, en bovendien zeer kundige tegelzetters. Pand16 heeft mijn tegelvloer geplaatst, en later ook wandtegels in de keuken. Hartstikke tevreden over het resultaat.

js_loader