PVC vloer Oss

Pand16 is dé tegel groothandel voor al uw vloer- en wandtegels en PVC vloeren in de omgeving van Oss. Voor A-kwaliteit tegels en PVC vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. In onze showroom vindt u alle soorten en formaten tegels en PVC die uw tegel groothandel dichtbij Oss u te bieden heeft. Kom daarom eens een kijkje nemen; de tegel(s) voor uw droom interieur zitten gegarandeerd in ons ruime assortiment!

Projecten in Oss en omgeving

Bekijk onze projecten PVC vloeren die onze vakmannen gerealiseerd hebben. Bovendien heeft Pand16 de PVC vloeren ook geleverd.

Visgraat
PVC vloer Heesch
PVC vloer Heeswijk

Hongaarse punt
PVC vloer Rosmalen

PVC vloer Den Bosch

Pand16 Compleet Egaliseren

De  vloer egaliseren is vaak nodig voor het PVC kan worden aangebracht.  Door de zelf-nivellerende werking van egalisatiemortel krijg je altijd een gladde en rechte vloer. Om het juiste eind resultaat te behalen zullen wij u altijd adviseren u vloer te laten egaliseren.
Pand16 komt uw vloer egaliseren en daarna komen we uw nieuwe PVC vloer in uw ruimte leggen.

Dit kenmerkt Pand16?

Waarom je het beste kiest voor een nieuwe vloer met Pand16!

+ Volledige service
+ Specialisten met passie voor werk
+ Nauwkeurig
+ Kwaliteit
+ Persoonlijk advies

golfclub rosmalen

PVC vloer Oss? Wij regelen, leveren en realiseren uw nieuwe vloer.

Op zoek naar een PVC vloer in of rond Oss? Pand16 heeft alles in huis en biedt uitstekende service, van showroomkeuze tot vloerrealisatie. Alles zit onder één dak. U bezoekt onze showroom en wordt bijgestaan ​​door een van onze adviseurs. Dan kunnen we samen afspreken wanneer u een vloer nodig heeft en plannen wanneer onze vakmensen uw droomvloer kunnen realiseren.

Rachaël De kroonRachaël De kroon

10:54 18 Jan 22
Super goede service. Zowel bij aankoop als bij het leveren en leggen van de vloeren. Denken mee, zijn heel klantvriendelijk, heel fijn allemaal. Zeker aan te bevelen!

Yvonne HerberYvonne Herber

08:13 18 Jan 22
Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Nicky HendriksNicky Hendriks

20:08 17 Jan 22
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Het is super netjes gelegd. De mannen van pand 16 zijn zeer behulpzaam, meedenkend en fijn in communicatie.

Anja JanssenAnja Janssen

06:51 24 Dec 21
Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

StanStan

13:23 29 Sep 21
Goed en vriendelijk advies in de showroom, en bovendien zeer kundige tegelzetters. Pand16 heeft mijn tegelvloer geplaatst, en later ook wandtegels in de keuken. Hartstikke tevreden over het resultaat.

js_loader