PVC vloer Den Bosch

Als eerste biedt Pand16 PVC vloer Den Bosch een ruim assortiment topmerken pvc vloeren met unieke en verschillende looks. Daarnaast kunt u zich in onze showroom laten inspireren waarbij we met persoonlijk advies  samen uw droomvloer kunnen  samenstellen. Bovendien staan voor u klaar vanaf het begin in de showroom tot aan het eindresultaat in uw woning. Dat wil zeggen dat wij ook uw vloer kunnen egaliseren voordat het pvc erop gelijmd word. Zo heeft u alles onder een dak bij Pand16, wel zo fijn.

A-Kwaliteit PVC vloeren

Pand16 biedt een ruim assortiment A-kwalieit PVC vloeren van de topmerken uit de vloeren wereld zoals, Ambiant en Moduleo.
Daarnaast hebben ze diverse looks zoals betonlook houtlook en verschillende leg patronen kunnen we elke ruimte een nieuwe uitstraling geven.
Voor ieder wat wils dus.
Bent u op zoek naar een PVC vloer Den Bosch, of andere regio’s zoals Vught, Heeschwijk, of Empel kom gerust langs in onze showroom.
Vele klanten gingen u al voor.

PVC vloer Den Bosch

Ruim assortiment

Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan A-kwaliteit PVC vloeren bent u bij Pand16 aan het juiste adres. Uw tegel groothandel in Rosmalen biedt vele verschillende looks tegen de scherpste prijzen. Wij hebben waar u naar zoekt, dus kijk niet verder en kom langs bij onze showroom. Onze specialisten zorgen samen met u voor een prachtig interieur met behulp van onze PVC vloeren voor in de woonkamer.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neem contact met ons op en laat je inspireren in onze showroom.
Verder beschikken we over een ruim assortiment tegels waarbij ook de kwaliteit bovenaan staat.

PVC vloer Den Bosch leggen

Woonachtig in Den Bosch en u wilt u PVC vloer gelegd hebben, Pand16 regelt het van begin tot eindresultaat.
Daarnaast zorgt Pand16 ervoor dat u maar een partij nodig heeft. Met eigen vakmensen zorgen we ervoor dat uw tegelwerk of PVC-vloer als gegoten ligt. Tevens zijn wij gecertificeerd in het leggen van XXL-tegels en het toepassen van de tegel leveling techniek.

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.
Verder hebben we een showroom waar u zich kunt laten inspireren op zoek naar uw nieuwe vloer.

Rachaël De kroonRachaël De kroon

10:54 18 Jan 22
Super goede service. Zowel bij aankoop als bij het leveren en leggen van de vloeren. Denken mee, zijn heel klantvriendelijk, heel fijn allemaal. Zeker aan te bevelen!

Yvonne HerberYvonne Herber

08:13 18 Jan 22
Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Nicky HendriksNicky Hendriks

20:08 17 Jan 22
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Het is super netjes gelegd. De mannen van pand 16 zijn zeer behulpzaam, meedenkend en fijn in communicatie.

Anja JanssenAnja Janssen

06:51 24 Dec 21
Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

StanStan

13:23 29 Sep 21
Goed en vriendelijk advies in de showroom, en bovendien zeer kundige tegelzetters. Pand16 heeft mijn tegelvloer geplaatst, en later ook wandtegels in de keuken. Hartstikke tevreden over het resultaat.

js_loader