Wandtegels woonkamer

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte wandtegel voor in uw woonkamer, vindt u bij Pand16 meer dan genoeg keuze. Onze wandtegels kunt u aan laten sluiten op uw vloertegels, maar u kunt er ook voor kiezen om uw wandtegels een hele andere sfeer mee te geven. De mogelijkheden bij Pand16 zijn eindeloos. Om u een duidelijke impressie te geven van de A-kwaliteit wandtegels voor in de woonkamer, zien wij u graag langskomen bij ons in de showroom in Rosmalen.

Over onze wandtegels

Wandtegels geven uw woonkamer een luxe uitstraling. In tegenstelling tot een geverfde muur, kunt u met een tegel uw wand een patroon geven die aansluit op uw interieur. Een geverfde muur is vaak egaal en straalt veel minder uit dan een wand met tegels. U kunt uw wandtegels daarnaast ook makkelijk combineren met andere soorten wandtegels in andere ruimtes van uw huis.

Een bijkomend voordeel van wandtegels, is het gemak in hygiëne. Een vieze muur met behang of verf is lastig schoon te maken. Door de wand in uw woonkamer te betegelen met onze keramische wandtegels voorkomt u deze onmogelijke klus! Daarnaast zijn onze tegels ook vuilafstotend.

Diverse wandtegels voor in de woonkamer

Bij Pand16 is de keuze reuze en daarom hebben wij hieronder een aantal van onze wandtegels voor in de woonkamer voor u op een rijtje gezet om een duidelijker beeld te geven van wat wij te bieden hebben. Al de wandtegels in ons assortiment zijn van A-kwaliteit en zéér scherp geprijsd. Daarnaast zijn onze wandtegels in vele verschillende formaten te verkrijgen; voor elk woonkamer interieur hebben wij wel iets klaar liggen voor u.

Vintage wandtegel

Wanneer u uw huis een echte vintage en authentieke look wilt geven, kiest u voor onze vintage wandtegels. Doordat deze muurtegels een speciale bewerking hebben gehad, zien ze er versleten uit. Dit creëert direct een gezellige sfeer en daarom wordt door veel mensen verkozen boven een vintage tegel. Deze muurtegels zijn ook ideaal te combineren met onze bijpassende vloertegels. Daarnaast zijn onze vintage wandtegels verkrijgbaar in één kleur en multi-color. Hierdoor kunt u uw woonkamer de ideale vintage look geven.

Houtlook decor wandtegel

Voor een wat moderne uitstraling van uw woonkamer zou u kunnen kiezen voor onze houtlook wandtegel. Deze tegels zijn te verkrijgen in verschillende grijs- en bruintinten. Deze tinten geven uw huis een stoere uitstraling. Onze wandtegels met houtlook zijn prachtig in combinatie met onze bijpassende vloertegels. Door gebruik te maken van houtlook decor tegel kunt u genieten van zowel het stoere van de betonlook als het authentieke van de houtlook.

Advies op maat

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn om uw woonkamer mooi in te richten met de juiste wandtegels bieden wij advies op maat aan, zodat onze specialisten u kunnen adviseren over de wandtegels in uw woonkamer. Wij zouden u graag bij ons in de showroom langs zien komen om ervoor te zorgen dat uw droom woonkamer werkelijkheid wordt gemaakt met onze wandtegels!

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!