badkamer

Tegel groothandel Waalwijk

Woont u in Waalwijk en bent u op zoek naar een tegel groothandel die u kan voorzien van A-kwaliteit vloer en wandtegels? Dan is Pand 16 uw adres voor al uw tegels. In onze showroom in Rosmalen vindt u keramische en PVC tegels in elke ruimte zijn in te zetten. Omdat onze tegels van top kwaliteit zijn, hoeft u zich geen zorgen maken over het onderhoud en geeft u zonder problemen een feestje of partijtje. Ons uitgebreide assortiment zelf ervaren? Kom dan langs bij uw tegel groothandel in de buurt van Waalwijk en ervaar de kwaliteit van onze wand- en vloertegels.

Leveren van tegels in Waalwijk

Wanneer u tegels bestelt bij uw tegel groothandel in de omgeving van Waalwijk, geniet u standaard van een snelle levering. Snelle levering is één van de vele services die u bij Pand16 standaard krijgt. Heeft u geen zin om uw vloertegels en/of wandtegels zelf te betegelen? Leg dit dan neer bij één van onze medewerkers. Door de jaren heen hebben wij meerdere professionele partners die dit voor u uit handen kunnen nemen. Zo hoeft u zich niet druk te maken en wordt u van A tot Z ontzorgt.

Geschikt voor iedere ruimte

Omdat iedere ruimte in uw huis voor andere doeleinde wordt gebruikt, is het belangrijk dat uw tegels in te zetten zijn zonder dat ze er nadelige gevolgen ontstaan. Om deze reden verkoopt uw tegel groothandel uit Waalwijk, keramische tegels en PVC tegels. Deze tegels zijn in zowel in de woonkamer als de badkamer goed te gebruiken. Het voordeel dat deze tegels bieden in de woonkamer, is dat ze compatibel zijn met een vloerverwarming en ze volledig kras en slijtage bestendig zijn. Het laatst genoemde is ideaal in de woonkamer, omdat deze ruimte veel wordt gebruikt en daarom gevoelig is voor krassen en slijtage. Een ander voordeel van onze keramische tegels, is dat ze vochtafstotend zijn waardoor ze ook ideaal te gebruiken zijn in uw keuken en badkamer.

Looks en formaten

Pand 16 is constant op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van vloer- en wandtegels en daarom wordt ons grote assortiment maandelijks uitgebreid met nieuwe looks en tegelformaten. Eén van de trends momenteel is de betonlook tegel. Deze keramische tegel is zowel in 60 x 60 als 120 x 120 tegels te leveren en geeft uw ruimte een echte moderne uitstraling. Onze keramische tegels met betonlook zijn – in tegenstelling tot echt beton – eenvoudig te plaatsen en hebben geen risico’s op barsten. Een andere trend is houtlook tegels. Deze tegels zijn ook van keramiek gemaakt en maken een einde aan alle nadelen die u zou hebben met een parket vloer. Geen krassen en geen vlekken van vocht. Met de houtlook tegels van uw tegel groothandel uit Waalwijk creëert u een authentieke sfeer die u van een parket vloer gewend bent, zonder alle nadelen!

Advies op maat

Om u te helpen bij het maken van een keuze uit ons grote assortiment, staan onze medewerkers zes dagen in de week klaar om u van advies op maat te voorzien. Kom langs bij uw tegel groothandel in de buurt van Waalwijk en laat u adviseren door één van onze specialisten.

badkamer

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.