Tegel groothandel Tilburg

Op zoek naar de beste kwaliteit keramische & PVC tegels? Bij uw tegel groothandel uit Tilburg vindt u een groot assortiment aan A-kwaliteit tegels, die in te zetten zijn in uw hele huis. Kijk daarom niet verder en kom eens langs in onze showroom in Rosmalen. Onze specialisten staan 6 dagen in de week (van maandag tot en met zaterdag) klaar om u te helpen met al uw vragen.

Leveren van tegels in Tilburg

Wanneer u een beslissing heeft kunnen maken uit ons grote assortiment aan vloer- en wandtegels, worden uw tegels bij u aan huis bezorgd. Bij Pand16 worden alle tegels snel geleverd: geen weken wachten op uw tegels, bij ons is snel ook écht snel. Daarnaast snappen wij dat het betegelen van de tegels niet altijd even gemakkelijk is. Daarom staan wij in contact met meerdere specialisten die dit werk voor u uit handen kunnen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken. Pand16 zorgt dat uw renovatie van A tot Z uit handen wordt genomen!

Geschikt voor iedere ruimte

Veel soorten vloertegels en wandtegels zijn niet geschikt om in elke ruimte in te zetten. De tegels van uw tegel groothandel in de omgeving van Tilburg zijn daarentegen zijn wel geschikt voor elke ruimte. Doordat onze tegels van PVC en keramiek zijn gemaakt, zijn ze vochtbestendig en kras- en slijtage vast. Zo heeft u geen last van krassen op de vloer in uw woonkamer en heeft u geen last van weerplekken in uw badkamer: hoe fijn is dat! Door de geglazuurde laag op onze tegels behoeven de tegels (zo goed als) geen onderhoud en zijn ze ook nog eens gemakkelijk schoon te krijgen.

Looks en formaten

Alle PVC en keramische tegels vindt u, bij uw tegel groothandel in de buurt van Tilburg, in verschillende looks en tegelformaten. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende tegelformaten; zo kunt u in elke ruimte – groot of klein – de sfeer creëren die u in gedachte heeft. Een veelgebruikte look in de badkamer zijn houtlook badkamer tegels. Deze tegels geven uw badkamer een warme en moderne uitstraling en door hun dunne voegen zijn de tegels ook nog super makkelijk schoon te krijgen. Een ander veel gebruikte look in de badkamer is de betonlook. Onze betonlook tegels zijn heel mooi te combineren met driedimensionale steenstrips. Kom eens langs in onze showroom en bespreek alle mogelijkheden met één van onze specialisten.

Vrijblijvend advies van een specialist

Om uw huis de uitstraling te geven die u in gedachte heeft, is het belangrijk om u goed in te laten lichten over de mogelijkheden. De ene look is de andere look niet en daarom bieden wij vrijblijvend advies aan voor iedereen. Maak een afspraak met één van de specialisten van uw tegel groothandel uit Tilburg en loop heel ons assortiment rustig door onder het genot van een kopje koffie.

showroom

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.