Tegel groothandel Oss

Pand16 is dé tegel groothandel voor al uw vloer- en wandtegels in de omgeving van Oss. Voor A-kwaliteit tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tegels zijn te verkrijgen in keramiek en PVC. In onze showroom vindt u alle soorten en formaten tegels die uw tegel groothandel dichtbij Oss u te bieden heeft. Kom daarom eens een kijkje nemen; de tegel(s) voor uw droom interieur zitten gegarandeerd in ons ruime assortiment!

Leveren van de tegels

Bij uw tegel groothandel profiteert u altijd van een snelle levering in en om Oss. Onze bezorgservice zorgt dat uw tegels tot aan de deur worden geleverd. Wilt u het betegelen uit handen geven? Bespreek dit dan met ons. Wij zorgen dat uw tegels worden gelegd door één specialist. Bij Pand16 willen wij onze klanten altijd de beste service bieden, dus heeft u vragen of wilt u advies? Aarzel niet en neem contact op met uw tegel groothandel in Oss.

Geschikt voor iedere ruimte

Tegenwoordig zijn er wel duizenden mogelijkheden om uw huis een bepaalde sfeer te geven met verschillende vloer- en wandtegels. Bij uw tegel groothandel nabij Oss weten we precies wat nodig is om de juiste sfeer te krijgen. Onze keramiek en PVC tegels zijn in elke ruimte in te zetten. Doordat de tegels vuil- en vochtafstotend zijn, zijn de tegels ook zonder probleem in te zetten in uw keuken en badkamer. Daarnaast zijn onze tegels ook geschikt in combinatie met een vloerverwarming. De keramische tegels geleiden de warmte van uw vloerverwarming en houden daarnaast ook nog de warmte lang vast en dat is goed voor uw portemonnee!

Looks en formaten

De look die uw tegel uitstraalt geeft het huis zijn karakter. Omdat het van groot belang is dat uw tegel groothandel genoeg keuzes in verschillende looks, heeft Pand16 onder anders tegels met de volgende looks:

  • Houtlook tegels
  • Betonlook tegels
  • Marmerlook tegels
  • Natuursteen look tegels

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de looks die u in onze showroom in Rosmalen zult vinden.

Daarnaast heeft u ook nog keuze uit verschillende tegelformaten. Ook het verschil in tegelformaat kan uw ruimte een hele andere uitstraling geven. Wanneer u bijvoorbeeld gaat voor een grote tegel (zoals 90 x 90 tegels) creëert u al snel een strakke uitstraling, terwijl er bij kleine tegels (zoals 20 x 20 tegels) al snel een landelijke uitstraling kan worden gecreëerd.

Advies in de buurt van Oss

Het is fijn als u bij het maken van uw keuze kan rekenen op het hulp van een deskundige. Bij uw tegelgroothandel in de buurt van Oss staan er dagelijks meerdere experts klaar om te helpen bij het maken van uw keuze. Twijfelt u over de uitstraling die het beste bij uw persoonlijkheid past of komt u niet uit het tegelformaat dat u moet kiezen? Maak dan een afspraak in onze showroom. Onze experts beantwoorden al uw vragen en zorgen dat u zonder vraagstukken naar huis gaat.