patroontegel

Tegel groothandel Drunen

Pand16 is dé tegel groothandel in de buurt van Drunen voor al uw wand- en vloertegels. Bij ons vindt u alleen A-kwaliteit tegels, die jarenlang mee gaan, zonder enige vorm van slijtage. In onze showroom in Rosmalen kunt u onze A-kwaliteit tegels zelf ervaren. Kom eens langs voor advies op maat en laat u informeren door één van onze specialisten. Wellicht vindt u bij uw tegel groothandel in de omgeving van Drunen, de tegel waar u al die tijd naar op zoek bent!

Leveren van tegels in Drunen

Bent op zoek naar een tegel groothandel die zijn tegels snel levert in Drunen? Bestel uw tegels dan bij Pand16. Wij leveren uw tegels snel bij u thuis af en zorgen dat u geen maanden hoeft te wachten op uw vloer- en wandtegels. Bij ons is snelle levering ook écht snelle levering. Ook wanneer u buiten Drunen woont geniet u van deze service. Wilt u het betegelen van de geleverde tegels ook liever uit handen geven? Vraag één van onze medewerkers dan over de mogelijkheden.

In iedere ruimte inzetbaar

De wandtegels en vloertegels van uw groothandel in Drunen zijn letterlijk in elke ruimte in te zetten. Doordat de tegels vocht afwerend zijn, kunt u ze ook zonder enkel probleem gebruiken in uw badkamer. Geen weerplekken en geen uren schoonschrobben; onze badkamer tegels zijn met gemak schoon te maken. Dit betekent ook dat de tegels hygiënisch zijn, wat in veel toiletten en badkamers als fijn wordt ervaren. Daarnaast zijn onze tegels – door hun slijtvaste eigenschappen – ook goed in te zetten in uw woonkamer. Door de geglazuurde laag maken krassen geen schijn van kans op uw vloertegels!

Looks en formaten

Bij Pand16 vindt u alle tegels looks waar u naar op zoek bent. Of u nu op zoek bent naar houtlook tegels of naar betonlook tegels, naar marmerlook tegels voor in de badkamer of naar landelijke tegels voor in de keuken: u vindt het bij uw tegel groothandel in de buurt van Drunen. En niet alleen alle looks zijn verkrijgbaar bij Pand16. U vindt bij ons namelijk ook alle mogelijke tegelformaten om uw ruimtes in te richten naar uw wens. Met onze kleine vloertegels van 20 x 20 formaat, creëert u snel een huiselijke sfeer in uw woon- of badkamer en met onze tegels in 80 x 80 formaat creëert u zonder moeite die moderne sfeer die u in tijdschriften langs ziet komen.

Vrijblijvend advies van een specialist

Wanneer u uw vloer en/of wand opnieuw gaat betegelen kan het slim zijn om een specialist in te schakelen die met u mee kan denken over de mogelijkheden. Daarom staan onze medewerkers zes dagen in de week – maandag tot en met zaterdag – paraat om u te helpen met het maken van de juiste keuze uit ons grote assortiment. Natuurlijk kunt u ook eerst rustig een kijkje komen nemen bij uw tegel groothandel in de buurt van Drunen.

Boxer Metalglass Quadri Silver 1

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.