Stone+Effect++Floors-grigio-luminoso-03

Tegel groothandel Berlicum

Bent u van plan uw woonkamer opnieuw te betegelen of bent u op zoek naar een geschikte vloertegel voor in uw nieuwe huis? Kom dan eens langs bij uw tegel groothandel nabij Berlicum. Met ons ruime assortiment aan A-kwaliteit tegels, kunnen wij u verzekeren dat de tegel die u zoekt, door ons geleverd kan worden. Kom eens langs voor een goede kop koffie en bespreek samen met één van onze medewerkers de mogelijkheden.

Leveren van tegels in Berlicum

Lang wachten op iets dat wordt verwacht vindt niemand prettig. Daarom worden al onze wand- en vloertegels snel bij u aan huis geleverd. Geen lange wachttijden en geen annuleringen omdat een tegel niet geleverd kan worden. Bij uw tegel groothandel in de omgeving van Berlicum kunt u uitgaan van de beste service; de klant is koning bij ons. Aarzel daarom ook niet om te vragen naar de mogelijkheden voor het betegelen van uw tegels. Wij zorgen – wanneer nodig – dat uw tegels door een specialist worden geplaatst en zorgen dat het werk van a tot z voor u uit handen wordt genomen.

badkamer

Geschikt voor iedere ruimte

Omdat onze tegels stuk voor stuk van A-kwaliteit zijn, kunt u ervan uit gaan dat uw tegels niet beschadigen of slijten bij intensief gebruik. Daardoor zijn de tegels in zowel uw badkamer als keuken als woonkamer te gebruiken. Een ander voordeel van onze A-kwaliteit vloertegels en wandtegels, is dat ze geheel onderhoudsarm zijn waardoor u geen omkijken heeft naar de tegels: een doekje op ze tijd is genoeg om onze keramische tegels te onderhouden. Onze tegels zijn ook vochtafstotend, waardoor ze ook ideaal in te zetten zijn in uw badkamer. Het schoonmaken van uw badkamer wordt door onze badkamer tegels een fluitje van een cent!

Looks en formaten

De look van uw tegels bepaalt de sfeer in uw ruimtes. Daarom is fijn als u keuze heeft uit meerdere looks om de sfeer het beste tot zijn recht te laten komen. Bij uw tegel groothandel in de omgeving van Berlicum vindt u ongetwijfeld de look waar u naar op zoek bent. Onze specialisten zorgen dat ons uitgebreide assortiment voorzien is van de nieuwste trends en er voor elke smaak genoeg keuze is. De betonlook tegel is een voorbeeld van één van de nieuwste trends. Deze tegel vindt u in bij Pand16 verschillende formaten, zoals 80 x 80 en 120 x 120 tegelformaat. Andere tegelformaten die veel worden besteld zijn tegels van 60 x 60 formaat en vloertegels van 20 x 20 formaat. Het maakt niet uit naar welke look of formaat u naar op zoek bent, u vindt het bij uw tegel groothandel in Berlicum.

Advies op maat

Het advies van een vakman kan u helpen in het keuze proces. Kom daarom eens langs bij onze tegel groothandel in de omgeving van Berlicum en laat u inspireren door de mogelijkheden die ons assortiment te bieden heeft.

neolith tegel

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.