Betonlook PVC vloeren

kwaliteit pvc in tegelformaat

PVC tegels

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je woning of andere ruimte?
Dan is misschien de betonlook PVC vloer wel iets voor u. Vele klanten gingen u al voor en hebben ons ruim assortiment PVC bekeken. Met persoonlijk advies van een van onze adviseurs zijn de klanten geslaagd met hun aankoop van de nieuwe vloer die op een later moment door onze vakmannen daadwerkelijk in de woning is gelegd.

betonlook pvc

Betonlook PVC

Betonlook pvc tegels

Naast keramische vloer- en wandtegels, vindt u bij Pand16 ook de PVC tegel. Deze tegel is net als de keramische tegel vochtwerend en biedt vele voordelen ten opzichte van een normale vloerbedekking. Eén van de vele voordelen van de pvc tegel is dat ze perfect samengaan met uw vloerverwarming. Dit maakt dat de tegel zowel in te zetten is in allerlei ruimtes zoals uw woonkamer en keuken en zowel  de beneden als bovenverdieping. Bij Pand16 hebben we een uitgebreid assortiment aan PVC tegels, die u niet mag missen wanneer u naar nieuwe wand- en vloertegels op zoek bent.

PVC trap renovatie

Wilt u de trap een nieuwe uitstraling geven alleen weet u nog niet waarmee u de trap wilt bekleden, wellicht is PVC iets voor u.
Onze specialisten gaan nauwkeurig te werk en kunnen uw trap bekleden met PVC waarna u een compleet nieuwe ervaring beleefd.
Enkele merken PVC waar we mee werken zijn: Ambiant, Belakos en  Montinique

Onze showroom bezoeken?

Wilt u graag meer informatie of wilt u inspiratie opdoen bij het uitzoeken naar uw nieuwe vloer, kom dan langs in onze showroom.
Wilt u er zeker van zijn dat een van onze adviseurs u alle advies kan geven maak dan een afspraak voordat u de showroom bezoekt, zodat we alle tijd hebben om alle mogelijkheden te bespreken.

Bekijk Visgraat PVC project

Bekijk hongaarse punt pvc project