PVC vloer Zaltbommel

PVC vloer Zaltbommel of omgeving nodig?
Pand16 biedt u een totaal service en zorgt er voor dat u van u nieuwe vloer kunt gaan genieten.
Bij ons kunt u terecht voor alle soorten pvc vloeren, zoals visgraat hongaarse punt of stroken.
Daarnaast leggen onze vakmannen de PVC vloer in uw woning.

Onze projecten

Bekijk onze projecten PVC vloeren die onze vakmannen gerealiseerd hebben. Bovendien heeft Pand16 de PVC vloeren ook geleverd.

Visgraat
PVC vloer Heesch
PVC vloer Heeswijk

Hongaarse punt
PVC vloer Rosmalen

Visgraat PVC vloeren

Visgraat PVC vloeren zijn een trend op dit moment. Door dit legpatroon word het hout design volledig benadrukt. De PVC visgraat word gelijmd op een egale ondergrond.
Hiervoor moet de vloer eerst geëgaliseerd worden, dat is het vlak en egaal maken van de vloer doormiddel van egaline.
Wij bieden een totaal concept als u bij ons een vloer uitzoekt zodat onze vakmannen uw vloer kunnen egaliseren en kunnen leggen zo heeft u alles op een adres.

Waarom Pand16?

Waarom u bij Pand16 het beste een nieuwe vloer kunt uitzoeken!

+ Complete Service
+ Vakmannen met passie voor het werk
+ Secuur
+ Kwaliteit
+ Meedenkend

PVC vloer in Zaltbommel nodig?

Op zoek naar een PVC vloer in of rond Waalwijk? Pand16 heeft alles in huis en biedt uitstekende service, van showroomkeuze tot vloerrealisatie. Alles zit onder één dak. U bezoekt onze showroom en wordt bijgestaan ​​door een van onze adviseurs. Dan kunnen we samen afspreken wanneer u een vloer nodig heeft en plannen wanneer onze vakmensen uw droomvloer kunnen realiseren.

Wat klanten van ons vinden

Rachaël De kroonRachaël De kroon

10:54 18 Jan 22
Super goede service. Zowel bij aankoop als bij het leveren en leggen van de vloeren. Denken mee, zijn heel klantvriendelijk, heel fijn allemaal. Zeker aan te bevelen!

Yvonne HerberYvonne Herber

08:13 18 Jan 22
Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Nicky HendriksNicky Hendriks

20:08 17 Jan 22
Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Het is super netjes gelegd. De mannen van pand 16 zijn zeer behulpzaam, meedenkend en fijn in communicatie.

Anja JanssenAnja Janssen

06:51 24 Dec 21
Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

StanStan

13:23 29 Sep 21
Goed en vriendelijk advies in de showroom, en bovendien zeer kundige tegelzetters. Pand16 heeft mijn tegelvloer geplaatst, en later ook wandtegels in de keuken. Hartstikke tevreden over het resultaat.

js_loader