PVC tegels woonkamer

Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan A-kwaliteit PVC tegels voor in de woonkamer, bent u bij Pand16 aan het juiste adres. Uw tegel groothandel in Rosmalen biedt vele verschillende tegel looks tegen de scherpste prijzen. Wij hebben waar u naar zoekt, dus kijk niet verder en kom langs bij onze showroom. Onze specialisten zorgen – samen met u – voor een prachtig interieur met behulp van onze PVC tegel voor in de woonkamer.

Hoe zijn onze PVC tegels in te zetten in uw woonkamer?

Onze PVC tegel voor in de woonkamer heeft vele verschillende tegel looks, waardoor u uw woonkamer precies de uitstraling kunt geven, die u wilt. Houdt u van modern en strak? Dan zijn onze betonlook PVC tegels wellicht wat voor u. Of houdt meer van een wat landelijke en warme sfeer? Kijk dan eens naar onze houtlook tegels. Deze houtlook tegels kunnen ook nog in verschillende verbanden gelegd worden, wat uw woonkamer iets unieks meegeeft.

Het assortiment van Pand16

Bij Pand16 hebben we veel verschillende soorten PVC tegels. Deze tegels zijn allemaal van A-kwaliteit en zijn vochtafstotend waardoor ze in iedere ruimte in te zetten zijn. Daarnaast zijn PVC tegels ook kras- en slijtvast waardoor ze ideaal samengaan met uw woonkamer. Geen vloer vol krassen en gebruikssporen na 10 jaar gebruik; met de PVC tegels van uw tegel groothandel haalt u een duurzame tegel in huis die jarenlang – zonder sporen van gebruik – mee gaat!

Houtlook pvc

Wanneer u woonkamer wilt met een authentieke uitstraling, zoals bij een parket, kiest u voor de houtlook PVC tegel. Deze tegel straalt de warmte uit die u van een parket vloer gewend bent, alleen is het leggen van de vloertegel een stuk makkelijker dan bij een parket vloer. Daarnaast zijn onze houtlook tegels ook te combineren met een vloerverwarming, wat bij een parketvloer vaak niet mogelijk is. Niemand zit te wachten op de nadelen die een parketvloer met zich meebrengt: onderhoud, krassen, slijtage en vochtvlekken. Met onze houtlook PVC tegels maakt u een einde aan al deze nadelen zonder dat de uitstraling daardoor achteruit gaat!

Betonlook PVC

Voor een moderne, robuuste en strakke uitstraling in uw woonkamer, gaat u voor onze betonlook PVC tegels. De grijstinten van onze betonlook tegels zijn mooi te combineren met een industrieel interieur. Ook onze betonlook tegen bieden alle voordelen die onze houtlook tegels ook te bieden hebben, zonder dat u last kan krijgen van scheuren in de vloer. (zoals bij echt beton)

Showroom in Rosmalen

Voor advies van een expert op het gebied van vloer- en wandtegels, komt u langs in onze showroom in Rosmalen. Onze experts weten wat er nodig is voor een aansluitend interieur en kunnen u uitgebreid adviseren over de eindeloze mogelijkheden van onze PVC tegels voor in de woonkamer.

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!