Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Siergrind

Siergrind & split

Een sfeervolle uitstraling door middel van siergrind.

Wilt u uw tuin sfeervol maken met siergrind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
We hebben een grote selectie siergrind waar voor iedereen wel iets tussen zit. Kom gerust langs in onze showtuin om ideeën op te doen. Als u vragen heeft, staan onze adviseurs klaar om u te helpen.

Voor ieder wat wils

Greep uit ons assortiment siergrind

Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreide assortiment siergrind. Deze voorbeelden geven u een idee van de vele mogelijkheden die wij bieden. Of u nu op zoek bent naar een specifieke kleur, textuur of grootte, wij hebben voor ieder wat wils. Laat u inspireren door ons diverse aanbod en ontdek hoe siergrind uw buitenruimte kan transformeren.

SiergrindSiergrindAnatolia Green GrindBasalt Zwart Brokjes

Voordelen

De prachtige en functionele keuze met talloze voordelen.

Een voordeel van siergrind is de duurzaamheid en het gemak in het onderhoud. Grind is bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, vorst en UV-straling, waardoor het zijn kleur en structuur behoudt. Bovendien vergt siergrind weinig onderhoud. Het hoeft niet gemaaid, besproeid of behandeld te worden, wat tijd en moeite bespaart.

Naast de prachtige uitstraling heeft siergrind ook functionele voordelen. Het is een waterdoorlatend materiaal, wat betekent dat het regenwater gemakkelijk kan worden afgevoerd en de vorming van plassen wordt voorkomen. Dit draagt bij aan een betere afwatering en helpt de groei van onkruid te verminderen.

siergrind-sfeerfoto
siergrind-sfeerfoto

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen