Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
Beton cire vloeren

Beton Ciré vloeren

Beton Ciré vloeren zijn een tijdloze keuze voor stijlvolle ruimtes.

Bent u op zoek naar hoogwaardige Beton Ciré vloeren om uw ruimte een stijlvolle en duurzame upgrade te geven? Bij Pand16 zijn we toegewijd aan het realiseren van de beste Beton Ciré vloeren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met een gevarieerd aanbod aan designs, kleuren en afwerkingen, vindt u bij ons gegarandeerd de perfecte Beton Ciré vloer die naadloos aansluit op uw interieur.

beton cire vloer
Beton cire

Beton Ciré of Metal Stuc vloeren

Beton Ciré is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vloer met de uitstraling van Beton zonder de nadelen van echt beton zoals scheurvorming. Beton Ciré is hard,  slijtvast, duurzaam en zeer geschikt voor vloerverwarming. Door de dunne opbouw van slechts een paar mm is het toepasbaar in vrijwel iedere situatie. Door het ontbreken van vuil aantrekkende voegen en overgangen is het zeer eenvoudig te reinigen en erg makkelijk in onderhoud.

beton-cire

Gebruiksgemak en vrijwel overal toepasbaar

Al onze vloeren combineren gebruiksgemak met schoonheid, in iedere ruimte van woning tot bedrijf. Door het ontbreken van voegen wordt de vloer als het ware een volledig onderdeel van het gebouw. Hierdoor ontstaat een goede dienende basis voor het overige interieur. Omdat de vloeren inclusief de egaliserende onderlaag maar een paar mm dik zijn kunnen ze vrijwel overal aangebracht worden. Alle Beton Ciré varianten kunnen bij renovatie meestal zonder sloopwerk in korte tijd worden gerealiseerd en zijn leverbaar in iedere kleur.

Diverse mogelijkheden

Met Beton Ciré vloeren zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Er zijn talloze kleuren om uit te kiezen en een breed scala aan producten met elk hun eigen unieke specificaties, allemaal ontworpen om prachtige Beton Ciré vloeren te creëren.

Visgraat PVC
Visgraat PVC
Visgraat PVC
Visgraat PVC
Visgraat PVC
Visgraat PVC
Visgraat PVC
Visgraat PVC
Visgraat PVC

Benieuwd wat een Beton Ciré vloer kost voor uw ruimte?

Als u nieuwsgierig bent naar de prijs van een Beton Ciré vloer, nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. In onze showroom kunnen we alle mogelijkheden bespreken en u de volledige reeks kleuren laten zien. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomvloer.

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen