Inspire

Create

Enjoy

Hofkesweg 9a,
5249 JW Rosmalen

Bekijk
keramische-buitentegels

Keramische tuin- & terrastegels

Meest kleur & krasvaste tegel voor in de tuin

Ontdek de ongeëvenaarde combinatie van kleurvastheid, krasbestendigheid en schoonheid met onze keramische buitentegels. Maak van uw tuin een ware oase met de meest kleur- en krasvaste tegels die er zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze adviseurs u begeleiden bij het kiezen van de perfecte tegels voor uw buitenproject.

Verrijk uw buitenruimte met keramische tegels

Ontdek onze keramische buitentegels.

Ontspannen even weg van de digitale wereld en tot rust komen in de tuin is een steeds grotere trend. Maak uw tuin en terras een plekje waar u van elk seizoen kunt genieten.  Hierbij spelen verschillende invloeden een rol en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van passend advies voorzien. Geniet langdurig van keramische tegels met de volgende bijkomende voordelen ten opzichte van beton- of natuursteentegels. Keramische tegels zijn kras-, slijt- en maatvast daarnaast zijn ze bestand tegen weer en wind. Ontdek ons uitgebreide assortiment keramische buitentegels, ontworpen om uw buitenruimte te transformeren in een oase van stijl en duurzaamheid. Of u nu een strak modern terras of een rustieke patio wilt creëren, wij hebben de perfecte tegel voor uw project.

neolith-zaha-stone
neolith-zaha-stone
neolith-strata-argentum
neolith-amazonico
neolith-zaha-stone
neolith-zaha-stone
neolith-strata-argentum
neolith-amazonico

Formaten

Onze keramische buitentegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, variërend van 60x60 tot 100x100 in 2 of 3 centimeter dikte. Met deze diverse afmetingen kunt u eindeloos spelen met patronen, ontwerpen en lay-outs, zodat u een unieke en persoonlijke uitstraling kunt creëren die past bij uw smaak en uw buitenruimte.

Diverse keramische looks

Naast hout- en betonlook zijn er nog veel meer mogelijkheden met keramische buitentegels. U kunt kiezen voor tegels met natuursteenlook, marmerlook, leisteenlook, terracottalook en vele andere texturen en patronen.
Ongeacht welke look u kiest, keramische buitentegels zijn niet alleen prachtig, maar bieden ook de duurzaamheid en weerbestendigheid die nodig is voor buitentoepassingen. Ze behouden hun kleur en textuur jarenlang, zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, en vereisen minimaal onderhoud.

3 centimeter dik

Hoogwaardige collectie Ceramaxx tegels.

De Ceramaxx collectie van 3 cm dik biedt dezelfde sterke eigenschappen als tegels van 2 cm dik, zoals duurzaamheid en gebruiksgemak. Bovendien maakt de revolutie in digitale druktechnieken het mogelijk om designs te creëren die nauwelijks te onderscheiden zijn van originele materialen zoals natuursteen, beton en hout.Onze volledige collectie van 3 cm tegels bestaat uitsluitend uit gerectificeerde tegels, wat resulteert in een uiterst nauwkeurige maatvoering. Daarnaast zijn al onze nieuwe Ceramaxx tegels voorzien van afstandhouders voor een optimale plaatsing en installatie. Bij de samenstelling van onze collectie hebben we uiteraard alleen de allerbeste kwaliteit geselecteerd, waarbij veel aandacht is besteed aan het ontwikkelen van exclusieve designs.

keramische-buitentegels-ceramaxx
neolith-keukenblad

Recente projecten

Waar we met passie en expertise ruimtes tot leven brengen

villa rossum

Villa Herpen

Badkamer & PVC visgraat vloer

Particulier

villa rossum

Villa Waalre

PVC visgraat vloeren

Particulier

villa rossum

Ijssalon Sweet N Ice

Wandtegels & Terrazzo PVC vloer

Zakelijk