Offerte aanvragen

Eenvoudig & snel

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer en wilt u alles uit handen geven Pand16 regelt het voor u.
Misschien heeft u al iets op het oog en wilt u weten wat we u voor prijs kunnen bieden.
Vraag daarom dan hier een vrijblijvende offerte aan.
Vul eenvoudig het formulier in, zodra we het ontvangen hebben nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Rachaël De kroonRachaël De kroon

  10:54 18 Jan 22
  Super goede service. Zowel bij aankoop als bij het leveren en leggen van de vloeren. Denken mee, zijn heel klantvriendelijk, heel fijn allemaal. Zeker aan te bevelen!

  Yvonne HerberYvonne Herber

  08:13 18 Jan 22
  Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

  Nicky HendriksNicky Hendriks

  20:08 17 Jan 22
  Wij zijn heel blij met onze nieuwe vloer. Het is super netjes gelegd. De mannen van pand 16 zijn zeer behulpzaam, meedenkend en fijn in communicatie.

  Anja JanssenAnja Janssen

  06:51 24 Dec 21
  Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

  StanStan

  13:23 29 Sep 21
  Goed en vriendelijk advies in de showroom, en bovendien zeer kundige tegelzetters. Pand16 heeft mijn tegelvloer geplaatst, en later ook wandtegels in de keuken. Hartstikke tevreden over het resultaat.

  js_loader