Ambiant Vloeren

Net zoals wij volgt Ambiant vloeren ook alle trends en luistert naar de wensen van de klanten. Zo bieden we altijd de prachtigste vloeren van dat moment aan.

Pand16 is een directe leverancier van Ambiant PVC.
We zorgen ervoor dat u maar een partij nodig heeft. Met eigen vakmensen zorgen we ervoor dat uw tegelwerk of PVC-vloer als gegoten ligt.

Één adres voor het realiseren van de grootste sfeermaker van uw woning; de vloer en het tegelwerk.

Ambiant PVC voor iedere woonstijl

Ambiant vloeren biedt trendy, betaalbare, hoogwaardige, duurzame vloeren voor alle woonstijlen. De Ambiant collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl, PVC vloeren en traprenovatie. De Ambiant collectie is afgestemd op jouw wensen en de laatste lifestyle trends. Een vloer die geschikt is voor alle levensstijlen. Met andere woorden, wat uw unieke stijl ook is, Ambiant heeft een vloer waar u zich thuis voelt.

Duurzame vloeren van Ambiant

Een vloer is om op te leven maar heeft natuurlijk veel te voorduren. Maar zijn PVC vloeren natuurvriendelijk?
In tegenstelling tot ftalaten zijn organische weekmakers volledig biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor het milieu en de menselijke gezondheid. Nieuwe producten hebben altijd een kenmerkende geur. Deze geur wordt veroorzaakt door vluchtige stoffen die vrijkomen uit het product. Dit wordt ook wel afval genoemd. Ambient PVC heeft verschillende keurmerken, bijvoorbeeld voor emissiearme vloeren. De lage emissieniveaus minimaliseren de impact op de luchtkwaliteit van de woning. Daarom is ambiant vloeren perfect voor gezondheid en leefomgeving.

Pand16 leverancier van Ambiant PVC vloeren

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie betreffende een PVC vloer van Ambiant neem contact met ons op.
Dit kan doormiddel van ons contactformulier, waarna wij een mail ontvangen.
Zodra we je mail hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wil je liever de showroom bezoeken om ons assortiment PVC vloeren te komen bekijken. Dat kan in onze showroom in Rosmalen. Wel vragen we je daarvoor een afspraak te maken zodat een van onze adviseurs alle tijd voor je heeft en je kan helpen bij het zoeken naar een nieuwe vloer.

Onze projecten met Ambiant PVC

ambiant pvc
ambiant beige
pvc visgraat

Vraag vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak
om onze showroom te bezoeken