marmerlook tegels

Marmerlook tegels

Bent u op zoek naar een tegel die uw huis een luxe en elegante uitstraling kan geven? Dan zijn onze marmerlook tegels precies waar u naar zoekt! Door de aderen die in deze look tegel is er geen één hetzelfde. Al onze marmerlook tegels zijn van A-kwaliteit en zijn eigenlijk niet te onderscheiden van het marmer dat u veelal in overheidsgebouwen en bedrijfspanden ziet. Kom eens langs bij onze showroom om ons assortiment te aanschouwen.

Over de marmerlook tegel

Zoals hierboven als staat beschreven, zijn onze marmerlook wand- en vloertegels niet van echt te onderscheiden. De tegels zijn gemaakt van keramiek en zijn daardoor slijt- en kras vast, waardoor ze de perfecte tegels zijn voor in uw woonkamer of keuken. Marmer is een natuursteen en is voor weinig mensen betaalbaar. Omdat al onze tegels van keramiek zijn gemaakt, zijn ze – in tegenstelling tot marmeren stenen – betaalbaar voor een ieder.

Marmer wordt normaal vooral in grote formaten verkocht, wat het onmogelijk maakt (en héél duur) om het in kleine ruimtes te laten leggen. Met onze marmerlook vloer- en wandtegels heeft u hier helemaal geen last van. Bij Pand16 vindt u deze namelijk in alle formaten.

Hoe zijn deze tegels in te zetten?

Onze tegels met marmerlook zijn, door de verschillende formaten, in te zetten in elke ruimte in uw huis. Door de diversiteit in kleur kunt u uw ruimtes precies de sfeer meegeven die u wilt. Daarnaast zijn marmerlook tegels ook te verkrijgen in 3d en mozaïek, waarmee u uw ruimtes weer een hele andere luxe sfeer geeft. Onze marmerlook tegels zijn onder andere in te zetten in de volgende ruimtes:

Marmerlooktegels voor in de badkamer

Door witte marmerlook tegels in te zetten in uw badkamer en dit af te werken met goude kleuren, in bijvoorbeeld uw wasbak, kunt u uw badkamer de look van een badhuis geven: super luxe! Onze keramische tegels voor in de badkamer zijn onderhoudsvrij en hebben geen last van slijtage of krassen. Doordat de keramische tegels met marmer look geen vocht en vuil opnemen, is het schoonmaken van uw badkamer kinderspel.

Marmerlook tegels voor in de woonkamer

Ook voor uw woonkamer is de marmerlook tegel een échte toevoeging. Wanneer u van luxe houdt en dit graag wil uitstralen, zijn deze tegels de perfecte keuze voor uw woonkamer. De tegel is zowel in te zetten als wand- en vloertegel en heeft nauwelijks onderhoud nodig.

Omdat een de woonkamer niet snel verbouwd wordt, kan het belangrijk zijn dat de inrichting tijdloos is. Natuursteen, zoals onze marmerlook tegel, zorgt voor zo’n tijdloze uitstraling.

Advies van Pand16

Wanneer u uw vloer en wanden aan wilt laten sluiten op het interieur, kan de kennis van een deskundige u verder helpen om uw droom te verwezenlijken. Kom daarom voor advies van een expert eens langs bij onze showroom in Rosmalen en bespreek de eindeloze mogelijkheden van onze marmerlook tegels.

Vraag vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak
om onze showroom te bezoeken