Contact

Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en adviseren u graag op maat rondom uw persoonlijke wensen en voorkeuren. U bent van harte welkom in onze showroom op onze vaste openingstijden, maar wilt u verzekerd zijn van een 1 op 1 gesprek met onze adviseurs, plan dan een afspraak met ons in. Dit kan van maandag tot donderdag en is desgewenst tevens mogelijk in de avonduren.

Aangepaste openingstijden

Aangepaste
openings-
tijden

Afgelopen weekend heeft het kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het Coronavirus te beperken. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar om uw gezondheid en die van onze medewerkers te waarborgen, nemen wij extra voorzorgsmaatregelen.

Per heden komen onze reguliere openingstijden te vervallen en kunnen wij u alleen nog op afspraak ontvangen binnen deze reguliere openingstijden. U kunt ons voor een afspraak telefonisch of per e-mail bereiken. Uiteraard zijn wij ook voor andere vragen telefonisch te bereiken via ons telefoonnummer 073-2340150 of per e-mail via info@pand16.nl.

Tevens verlopen onze buitenwerkzaamheden en leveranties vooralsnog gewoon volgens planning door. Mochten hier wijzigingen op komen, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Team Pand16

Ma: 19.00 – 21.00
Di: Op afspraak
Wo: 19.00 – 21.00
Do: Op afspraak
Vr: Op afspraak
Za: 10.00 – 16.00
Zo: Op afspraak

Routebeschrijving starten

CONTACTFORMULIER