vloertegels

60 x 60 tegels

Bent u tegels in het formaat 60 x 60 aan het zoeken voor uw vloer? Kijk dan niet verder; bij ons vindt u het meest ruime assortiment aan vloertegels die door het hele huis in te zetten zijn. Heeft u een keuze kunnen maken? Wij zorgen dat de tegels bij u aan huis worden geleverd. Kom langs in onze vestiging in Rosmalen en ervaar zelf de A-kwaliteit tegels en verschillende formaten van Pand16. Het maakt niet uit welke soort 60 x 60 tegel u zoekt, wij hebben het!

Over onze tegels

Bij Pand16 krijgt u waar voor uw geld. De tegels in formaat 60 x 60 zijn allemaal scherp geprijsd en zijn ook allemaal van A-kwaliteit. Maak u daarom niet druk over slijtage of krassen op uw vloertegel. Wanneer u keramische tegels in afmeting 60 x 60 bestelt bij Pand16, weet u zeker dat u daar geen last van heeft. De keramische tegels hebben namelijk als eigenschap dat ze slijt- en krasbestendig zijn. Daarnaast zorgt de geglazuurde laag ervoor dat de tegel geen onderhoud nodig heeft!

Overigens zijn de tegels in het formaat 60 x 60 veel makkelijker te betegelen dan bijvoorbeeld echt natuursteen, terwijl een keramieke tegel met natuursteen look niet te onderscheiden is van echt natuursteen. Een keramische tegel is veel makkelijker te betegelen, omdat deze recht is afgesneden en er daardoor geen groeven zichtbaar zijn. Dat laatste komt uw interieur ook weer ten goede.

Soorten

60 x 60 vloertegels zijn te verkrijgen in allerlei soorten en kleuren. Een voorbeeld van een veelgebruikte soort voor in de woonkamer, zijn de betonlook tegels in 60 x 60 formaat. Deze geven, door hun grootte, het gevoel dat uw woonkamer een stuk groter lijkt. (handig wanneer u geen hele grote woonkamer heeft) Een ander voorbeeld van een veelgebruikte 60 x 60 tegelsoort is de marmerlook tegel. Wanneer u dit soort tegels in uw huis plaatst, creëert dat een luxe uitstraling die u niet snel in een ander huis zal tegenkomen.

Het inzetten van de 60 x 60 vloer- en wandtegels

Doordat onze tegels van A-kwaliteit zijn en kras- en slijtvast zijn, zijn deze goed in te zetten in ruimtes waar ze intensief gebruikt worden, zoals uw keuken en woonkamer. Een andere reden dat de keramische tegels goed in te zetten zijn in bovenstaande ruimtes is omdat ze de warmte van uw vloerverwarming goed geleiden. Hierdoor kan u geld besparen en zit u in de winter met warme voeten in de woonkamer!

 

Combineren met 60 x 60 vloer- en wandtegels

Houdt u niet van eentonig en wilt u wat variatie in uw vloer- en wandtegels? Met de 60 x 60 vloertegels is dit mogelijk. De tegel is namelijk prima te combineren met bijvoorbeeld tegels van het formaat 30 x 60. Daarnaast kunt u de tegels ook combineren met andere kleuren tegels in dezelfde tinten om het geheel wat speelser te maken.

Advies

Het is altijd fijn als er iemand mee kan denken om uw dromen te bewerkstelligen. Kom daarom eens langs bij ons in de showroom en laat één van onze adviseurs u verder helpen in hoe u het beste gebruik kan maken van de tegels in 60 x 60 formaat.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen
Contact opnemen