120×120 tegels

De 120×120 tegels zijn momenteel dé trend waar u naar moet kijken voor uw woonkamer. Deze vloertegels hebben door hun grote formaat weinig voegen en geven uw huis daardoor een strakke uitstraling. Bij Pand16 vindt u een groot assortiment aan 120×120 tegels en andere formaten, die in vrijwel elke woonkamer te leggen zijn. In ons pand in Rosmalen kunt u een impressie krijgen van de verschillende robuuste 120×120 tegels. Wij zien u graag langskomen!

 

Waar zet u de 120 x 120 tegels in?

Omdat 120 x 120 tegels groot zijn van formaat, zijn ze niet te plaatsen in elke ruimte binnen uw huis. Daarom worden deze vloertegels veelal gebruikt om de woonkamer mee te betegelen. Voordelen van het gebruik van dit formaat tegel in uw woonkamer zijn:

  • U kunt uw woonkamer sneller betegelen dan bij kleinere tegels;
  • Door de grootte is de kans dat de tegels scheef worden geplaatst nihil;
  • U creëert een super strakke uitstraling, omdat er bijna geen voegen te zien zijn;
  • Het schoonmaken van de vloer in uw woonkamer vergt (vrijwel) geen inspanning doordat keramiek het vuil op uw vloertegel afstoot.

Tegels combineren

De betonlook van onze 120 x 120 tegels is te combineren met bijvoorbeeld wandtegels met een houtlook. Omdat zowel de beton- als houtlook tegels veelal dezelfde kleurtinten hebben, zijn ze eenvoudig met elkaar te combineren en creëren een strakke doch warme sfeer in uw woonkamer. De betonlook tegels zijn daarnaast ook mooi te combineren met een egaal witte wand voor een industriële ambiance.

Advies

Wanneer u advies wilt over het gebruiken van de juiste tegel om uw huis de uitstraling te geven die u in uw gedachte heeft, maakt u een afspraak met één van onze adviseurs. Onze adviseurs zijn zes dagen in de week aanwezig in onze showroom in Rosmalen om, samen met u, rondom de tafel te gaan en het assortiment 120×120 tegels te bespreken.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Offerte aanvragen
Contact opnemen