Home/Wandtegels keuken

Wandtegels keuken

Voor A-kwaliteit wandtegels voor in de keuken, kunt u terecht bij Pand16. Door een groot assortiment aan wand- en vloertegels kunnen wij u garanderen dat uw keuken de uitstraling krijgt waar u van droomt: wij zorgen dat uw keuken er zo uit komt te zien als de keuken die u in bladen bent tegengekomen! Onze specialisten komen uw tegels voor u leggen en zorgen dat u er niet meer naar om hoeft te kijken. Kom eens langs in onze showroom in Rosmalen en bewonder de nieuwste collectie wandtegels voor in de keuken!

Over onze wandtegels

Hygiëne is één van de belangrijkste eisen van uw keuken. Door gebruik te maken van wandtegels in uw keuken voorkomt u dat uw muren na een tijdje onder de vlekken en ander vuil zitten van het koken. Onze keramische tegels zijn met eenvoud schoon te maken en nemen geen vlekken op. Zo kunt u zonder zorgen uw kinderen hun gang laten gaan.

Met onze keukentegels zorgt u voor een unieke sfeer in uw keuken. Geen saaie egale kleuren, maar wandtegels die een echte uitstraling hebben. Daarnaast kunt u de tegels mooi combineren met uw vloertegels. Door uw vloer- en wandtegels met elkaar te combineren, creëert u een uitstraling waar geen andere keuken aan kan tippen.

Verschillende wandtegels voor uw keuken

Om uw keuken de uitstraling te geven die u in gedachte heeft, is het van belang dat uw tegel groothandel beschikt over een groot assortiment aan wandtegels. Om er zeker van te zijn dat u de wandtegel vindt die uitstraalt wat u in gedachte heeft, heeft Pand16 een zéér gevarieerd assortiment. Een voorbeeld hiervan is onze houtlook tegel voor in de keuken en onze authentieke witte keukentegeltjes. Al onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Retro tegels keuken

Iets heel anders zijn onze retro tegels voor in de keuken. Met onze retro wandtegels geeft u uw keuken een authentieke uitstraling. Wanneer u een fan bent van vintage, dan geeft deze tegel u precies de sfeer waar u naar op zoek bent. Onze retro tegels zijn (bijna) allemaal in patroon, waardoor u uw keuken een unieke uitstraling kan geven. Daarnaast zijn deze tegels ook mooi te combineren met wat modernere wandtegels. Ook niet minder belangrijk is de hygiëne. De retro tegels in uw keuken zijn net zo makkelijk schoon te krijgen als onze andere wandtegels.

Advies op maat

Het is voor een ieder fijn om bij het maken van een keuze uit wandtegels voor in de keuken, advies te krijgen van een expert. Bij Pand16 kunt u 6 dagen in de week terecht voor advies bij het inrichten van uw keuken. Kom langs bij ons in de showroom in Rosmalen en bespreek (onder het genot van een kopje koffie) alle mogelijkheden met één van onze experts.

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.