Wandtegels – Pand16.nl

Wandtegels kopen? Bij Pand16 bent u op de juiste plek. In onze showroom in Rosmalen hebben we een ruim assortiment aan wandtegels voor in de woonkamer, keuken, badkamer en het toilet. Op deze pagina bieden wij u alvast een impressie van ons aanbod wandtegels en zien u graag terug in onze showroom in Rosmalen om de volledige collectie met eigen ogen te komen bekijken.

Wandtegels

Wandtegels zijn voor elk interieur een enorme aanwinst. Zeker als u ze ook nog eens combineert met onze vloertegels. In tegenstelling tot andere vormen van muurbedekking heeft een wandtegel bijzondere kenmerken. Zo kunt u de wandtegels uit ons assortiment bijvoorbeeld eindeloos combineren en op die manier een unieke uitstraling creëren in uw woonkamer, keuken, badkamer of het toilet die u niet gauw elders zult tegenkomen. Ook zijn wandtegels natuurlijk ontzettend eenvoudig te reinigen. Iets wat bij bijvoorbeeld een geverfde muur vaak een stuk moeilijker is. De kinderen die met stiften een mooie tekening op de muur hebben gemaakt of het kopje koffie dat u per ongeluk omstootte: met onze wandtegels hoeft u zich over dit soort zaken nooit meer zorgen te maken. U hoeft slechts een doekje over de wand te halen en de muur blinkt weer als nooit tevoren.

Toepassingen

Zoveel mensen, zoveel wensen en bij Pand16 zijn we daar alleen maar blij om. Het zorgt ervoor dat we een gebalanceerd assortiment vloertegels hebben kunnen samenstellen voor iedere ruimte in uw woning.

Wandtegel voor in de woonkamer

De wandtegel in de woonkamer is weer helemaal terug van weggeweest. Mede dankzij de bijzondere eigenschappen van wandtegels t.o.v. overige vormen van muurbedekking. In onze showroom in Rosmalen hebben we diverse ruimtes ingericht die ter inspiratie dienen en onze adviseurs geven u graag persoonlijk advies omtrent uw persoonlijke woonsituatie.

Wandtegels in de keuken

De wandtegel in de keuken is eigenlijk nooit weggeweest. In veel woningen is het keukenblok (deels) betegeld. Logisch, want tijdens het koken spat er nog wel eens wat of stoot u per ongeluk nog wel eens een pot of pan om. Wandtegels zijn daarom ideaal voor in de keuken. In een handomdraai reinigt u de wand weer en met onze A-merken wandtegels bent u verzekerd van een extra lange levensduur.

Wandtegel voor vochtige ruimtes

Vochtige ruimtes in uw woning, zoals, de keuken, de badkamer of het toilet, zijn zeer gebaat bij kwalitatieve wandtegels. Enerzijds omdat de kwaliteitstegels uit ons assortiment jarenlang mee gaan en anderzijds omdat ze eenvoudig te reinigen zijn en zodoende praktisch geen onderhoud nodig hebben. Regelmatig een vochtig doekje over de tegels strijken is meer dan voldoende om bijvoorbeeld schimmelvorming te voorkomen.

Wandtegels kopen bij Pand16

Wandtegels kopen doet u in principe alleen wanneer u een nieuwe woning gaat betrekken of wanneer een ruimte in uw woning gerenoveerd wordt. De investering is daarmee eigenlijk altijd voor de langere termijn en bij Pand16 begrijpen we daarom als geen ander dat persoonlijk advies op maat een must is bij de aanschaf van nieuwe wandtegels. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar in onze showroom in Rosmalen om u uitgebreid te informeren over onze wand- en vloertegels. Dit kan tijdens de open showroomdagen op vrijdag en zaterdag, maar ook doordeweeks (tevens in de avonduren) op afspraak. Wacht dus vooral niet nog langer en neem direct contact met ons op om een afspraak met één van onze adviseurs in te plannen. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom in Rosmalen!

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!