Home/Vloertegels Woonkamer

Vloertegels woonkamer

Wanneer u aan het zoeken bent naar dé geschikte vloertegel voor in uw woonkamer, vindt u bij Pand 16 ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. In onze showroom in Rosmalen bieden wij een uitgebreid assortiment aan vloertegels voor in uw woonkamer. Kom langs bij ons in de showroom en ervaar onze A-kwaliteit vloertegels.

Hoe zijn de vloertegels in te zetten?

De één houdt van authentiek de ander houdt van modern en strak. Om invulling te geven op uw smaak, speelt de juiste vloertegel in woonkamer een grote rol. Elk variant heeft zijn voor- en nadelen en de ene tegel past daarom beter in uw beoogde kamer dan de ander. Zo heeft een vloertegel in de woonkamer andere eigenschappen nodig dan een vloertegel voor in de badkamer. Onderhoudsvriendelijk en kras- en slijtvaste tegels zijn in onze optiek voor vrijwel elke woonkamer een must. Ons assortiment is hierop afgestemd en daarom maken wij vooral gebruik van keramische vloertegels.

Een uitgebreid assortiment

Om u een indruk te geven van onze A-kwaliteit vloertegels, staan hieronder de soorten keramische vloertegels die wij aanbieden voor uw woonkamer. Deze keramische vloertegels hebben ieder een eigen uitstraling en geven uw huis precies de look die u in gedachte heeft. Bekijk hieronder welke vloertegel het beste binnen het interieur van uw woonkamer past.

Houtlook vloertegels

Vloertegels met een houtlook geven uw woonkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Bovendien leveren wij alleen A-kwaliteit tegels, waarbij u de lusten heeft van een echte houten vloer, maar niet de lasten. De vloer is zéér onderhoudsvriendelijk; een klein rondje met de Swiffer is genoeg. Daarnaast kunt u ervan op aan dat er na een feestje geen krassen op uw vloer staan, zoals bij een houten vloer. Om een klassieke uitstraling te geven aan uw houtlook vloer, maken onze specialisten het ook mogelijk om uw vloertegels in visgraat patroon te leggen.

Onze keramische houten vloertegels voor in uw woonkamer, zijn een prachtig onderhoudsvrij alternatief voor een houten vloer.

Betonlook vloertegels

Wanneer u een wat stoerdere uitstraling wilt geven aan uw woonkamer, zijn betonlook vloertegels waarschijnlijk de tegels waar u naar op zoek bent. Onze tegels met betonlook worden veel gebruikt in industrieel ingerichte huizen en zijn daarom momenteel erg gewild. Een vloer van beton is natuurlijk erg mooi, maar waarom zou u het risico willen lopen op scheuren in uw vloer? Met onze keramische tegels met betonlook hoeft u zich hier helemaal niet druk over te maken en daarnaast worden onze vloertegels veel sneller geplaatst dan een betonnen vloer.

Wilt u iets meer afwisseling in de structuur? Combineer onze hout- of betonlook vloertegels dan met decor tegels of ga voor een volledige keramische decor vloer. Onze decor vloertegels hebben een patroon en kunnen de uitstraling van uw woonkamer net dat extraatje geven waar u naar op zoek bent.

Advies op maat

Natuurlijk zijn bovenstaande vloertegels in alle soorten en maten te verkrijgen bij Pand16. Maak een afspraak en kom gezellig langs bij ons in de showroom om de vloertegel te vinden die perfect aansluit op het interieur van uw woonkamer. Onze specialisten staan maandag t/m zaterdag klaar om u van advies op maat te voorzien!

Neem contact op

Vraag een vrijblijvende offerte aan of wilt u meer informatie neem contact met ons op, we helpen u graag verder.