Vloertegels Toilet

Voor vele verschillende soorten vloertegels voor in uw toilet kunt u terecht bij Pand16. Bij ons vindt u de nieuwste trends op gebied van vloertegels voor in uw huis. Wat zou een mooi betegeld huis nou zijn zonder een bijpassend betegeld toilet? Kom daarom langs bij ons in de showroom in Rosmalen en laat onze specialisten u adviseren over de vloertegels voor uw toilet!

Hoe zijn de vloertegels in te zetten?

Omdat uw toilet een hygiënische plaats moet zijn, is het fijn als deze in een handomdraai schoon kan worden gemaakt. Ouderwetse tegels hebben vaak diepe groeven, wat de hygiëne niet ten goede doet. Onze toilettegels zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Dit is één van de redenen waarom u zou moeten kiezen voor onze keramische vloertegels voor in het toilet. Daarnaast creëert u met de vloertegels van Pand16 veel meer sfeer. Door te spelen met verschillende kleuren, kunnen onze experts uw toilet een stuk groter laten lijken.

Een uitgebreid assortiment

Pand16 heeft hét assortiment toilet vloertegels, die voldoet aan al uw verwachtingen. Ons assortiment toilet tegels is zéér divers en u vindt bij ons alle formaten. Van 20 x 20 vloertegels tot 120 x 120 vloertegels: u vindt het bij Pand16. Om u een duidelijker beeld te schetsen van de mogelijkheden voor uw toilet, staan hieronder een aantal looks die wij voor u kunnen realiseren.

Houtlook vloertegels

Wanneer u houdt van natuurtinten, is een vloertegel met houtlook een mogelijke optie voor uw toilet. Een houtlook vloertegel geeft uw toilet niet alleen een rustgevende uitstraling, maar staat ook nog eens mooi bij wit sanitair. De houtlook kan worden doorgetrokken in uw wandtegels waardoor u eenvoudig een algehele sfeer creëert. Doordat onze vloertegels met houtlook verticaal te plaatsen, lijkt uw toilet ook nog eens groter dan deze in werkelijkheid is. De houtlook tegels die wij aanbieden zijn te verkrijgen in verschillende bruin- en grijstinten.

Betonlook vloertegels

Houdt u toch meer van vloertegels die iets moderns uitstralen, dan zijn onze betonlook tegels voor in het toilet misschien iets voor u. Onze betonlook tegels bieden – net als onze houtlook vloertegels – hygiënische gemak en zorgen dat u zich niet druk hoeft te maken over de wekelijkse schoonmaakbeurt. Dit is met onze keramische betonlook vloertegels in een mum van tijd gedaan. Wanneer u een modern, robuust en vooral stoer toilet wilt, gaat u voor de vloertegel met betonlook!

Advies voor elk toilet

Natuurlijk laten onze specialisten u niet aan uw lot over. Voor deskundig advies bij het uitzoeken van de perfecte vloertegel voor in uw toilet staan onze specialisten 6 dagen per week klaar. Kom eens langs voor een goede kop koffie en neem samen met ons het assortiment vloertegels voor in uw toilet door!

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!