Vloertegels keuken kopen

Voor de mooiste vloertegels in uw keuken, komt u langs bij Pand16. In onze showroom staan alle tegels waar u naar op zoek bent. Kijk eens rond en laat u adviseren door één van onze professionals. Het kan natuurlijk zijn dat u dezelfde vloertegels wilt gebruiken als in uw woonkamer en deze lijn wilt doortrekken, maar door een (enigszins) afwijkende vloertegel te gebruiken in uw keuken – die aansluit op de stijl van uw aanrecht – creëert u een mooi geheel, wat de uitstraling ten goede zal doen. Vloertegels keuken kopen?

Hoe kunt u onze vloertegels inzetten in uw keuken?

Omdat elke keuken een andere uitstraling heeft, is het belangrijk dat de vloertegels in uw keuken aansluiten op de uitstraling van keukentegels. Uw huis zal er een stuk mooier uitzien wanneer de stijl van uw vloertegels aansluit op de kleuren en inrichting van uw huis. Natuurlijk moeten uw vloertegels in de keuken bestand zijn tegen vuil en krassen; de keuken is niet voor niets één van de meest gebruikte plaatsen in het huis. U loopt dagelijks heen en weer op deze plaats, kies daarom voor één van onze A-kwaliteit vloertegels. Omdat onze vloertegels – voor in de keuken – slijtvast zijn, weet u zeker dat er geen gebruikssporen op zullen komen en ze niet beschadigen!

Ons assortiment

Wanneer u op zoek bent naar een zéér divers assortiment en geen zin heeft om meerdere tegelwinkels lang te gaan, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Pand 16 vindt u alle soorten keukentegels en daarom kunnen wij u verzekeren dat er een passende vloertegel voor uw keuken bij zit!

Onze keukentegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kunt u, wanneer u kleine keukentegeltjes aan de achterwand heeft, ook een kleiner formaat vloertegel laten leggen in uw keuken. Dit zorgt ervoor dat uw keuken een algehele uitstraling heeft.

Wij bieden onder andere de volgende vloertegels voor in de keuken aan:

Betonlook tegels

Eén van de vele mogelijkheden voor het betegelen van uw keuken zijn vloertegels met een betonlook. Een betonlook in uw keuken geeft uw kookruimte een stoere en vooral moderne uitstraling. Onze keramische tegels met betonlook zorgen ervoor dat u de keuken eenvoudig schoon krijgt en u geen uren bezig bent met het schoonboenen van uw keukenvloer. Wanneer u op zoek bent naar een keukentegel die een moderne uitstraling heeft en waar u helemaal geen omkijken naar heeft, kiest u voor een vloertegel met betonlook in uw keuken!

Houtlook tegels

Houd u meer van een authentieke en klassiekere uitstraling in de keuken? Kom dan eens een kijkje nemen in ons assortiment houtlook vloertegels. Deze tegels zijn eenvoudig te plaatsen door onze experts en hebben geen van de nadelen van een houten vloer. Houten vloeren dienen jaarlijks onderhouden te worden en zijn zeer gevoelig voor krassen. Hiervoor bieden onze houtlook tegels voor in de keuken de uitkomst.

Vrijblijvend advies bij Pand16

Naast bovenstaande looks, kunnen wij onze klanten nog veel meer mogelijkheden aanbieden. Bij Pand 16 zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen wij u uw keuken exact betegelen naar uw wensen. Kom daarom eens langs bij ons in de showroom en laat u vrijblijvend van advies voorzien door onze professionals.

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!