Vloertegels badkamer

Alle soorten vloertegels voor in de badkamer vindt u onder één dak bij Pand16. Onze vloertegels zijn allen van A-kwaliteit, waardoor u niet verder hoeft te zoeken naar betere kwaliteit tegels. In onze showroom in Rosmalen kunt u naast vloertegels ook terecht voor al uw wandtegels. Alle tegels die door ons worden geleverd worden vakkundig geplaatst door één van onze specialisten. Wanneer u op zoek bent naar de perfecte vloertegel die uw badkamer de uitstraling kan geven waar u van droomt, komt u langs bij Pand16!

Hoe zijn de vloertegels in te zetten?

De vloertegels van Pand16 zorgen dat uw beoogde uitstraling, werkelijkheid wordt. Om de juiste uitstraling te geven aan uw badkamer, is het belangrijk dat uw tegel groothandel de beschikking heeft over veel verschillende vloer- en wandtegels. Dit is van groot belang, omdat vooral de combinatie tussen de juiste vloertegel en wandtegel de beste uitstraling geeft.

Een vloertegel in de badkamer heeft andere eisen dan vloertegels in bijvoorbeeld uw keuken of woonkamer. Om te voorkomen dat u uitglijdt in de badkamer, hebben wij een speciaal assortiment aan tegels voor in uw badkamer. Deze tegels zijn voorzien van een wat ruwer oppervlak dan de normale vloertegels.

Een uitgebreid assortiment

Bij Pand16 vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent. Of u nou een liefhebber bent van kleinere vloertegels of juist van grotere robuuste vloertegels, bij ons vindt u de juiste grootte. Ook in de kleur en soorten tegels heeft u bij ons een ruime keuze. Hieronder staan een aantal van onze looks voor in uw badkamer

Houtlook vloertegels

Normaal gesproken zou hout geen mogelijkheid zijn in uw badkamer, omdat dit kan gaan rotten en veel onderhoud nodig heeft. Door onze keramische vloertegels voor in de badkamer creëert u de houtlook waar u van droomt! Geen onderhoud, weinig schoonmaken: onze tegels zijn dé uitkomst wanneer u een houtlook wilt in de badkamer. Onze badkamer tegels zijn eenvoudig schoon te maken daar er een doekje overheen te halen en uw badkamer ziet er weer als nieuw uit. Door de matte uitstraling van onze houtlook tegels, zijn vetvlekken en dergelijke. Veel minder snel zichtbaar dan bij glanzende tegels. Daarnaast zijn onze houtlook tegels te verkrijgen in meerdere tinten. Wanneer u op zoek bent naar houtlook vloertegels voor in de badkamer, bent u bij Pand16 aan het juiste adres.

Betonlook vloertegels

Wilt u een wat industriëler en vooral moderner uistraling wilt geven aan uw badkamer, kies dan voor vloertegels voor in de badkamer met betonlook. Ook onze betonlook tegels zijn verkrijgbaar in alle soorten formaten. Het voordeel van keramische betonlook tegels is dat uw keramische tegels geen scheuren kunnen krijgen. Dit is bij beton wel het geval wanneer er veel temperatuurverschil optreedt. Daarnaast vergt het leggen van echt beton veel kennis en het neemt storten veel tijd in beslag. Door gebruik te maken van onze betonlook vloertegels voor in de badkamer heeft u geen last van deze nadelen en geniet u volop van alle voordelen!

Advies op maat voor uw badkamer

Om de ideeën over uw ideale badkamer werkelijkheid te maken, staan onze specialisten klaar om u van vrijblijvend advies te voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kom langs bij ons in Rosmalen en doorloop samen met onze adviseurs ons assortiment badkamer vloertegels.

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!