Vintage & retro tegels

Met onze vintage en retro tegels creëert u een authentieke sfeer in uw woonkamer, keuken, badkamer en andere ruimtes. Wanneer u op zoek bent naar scherp geprijsde A-kwaliteit tegels, bent u bij Pand16 aan het juiste adres. Onze retro tegels zien eruit alsof ze gebruikt zijn, maar zijn volledig nieuw en zijn gemaakt van keramiek waardoor ze geen onderhoud behoeven. Bij ons vindt u alle soorten en maten, vintage en retro tegels, onder één dak in Rosmalen!

Over onze vintage en retro tegels

Onze keramische vintage en retro tegels hebben een vintage look en lijken versleten, maar zijn geheel nieuw en slijt- en kras vrij. Deze tegels zijn mooi te combineren met vrijwel elke soort tegel en geven uw interieur de ouderwetse stijl waar u naar op zoek bent. Omdat echte vintage tegels moeilijk te vinden zijn en vaak binnen korte tijd veel slijten door ouderdom, zijn ze de perfecte oplossing. De keramische tegels stoten vuil af, waardoor u geen vlekken in de tegels zult krijgen als u iets laat vallen: een doekje erover heen en uw vintage tegels zien er weer net zo uit als voorheen.

Hoe kunt u de vintage en retro tegels in te zetten?

U kunt onze retro tegels zowel als wandtegel inzetten als vloertegen. Omdat retro tegels veel verschillende motieven hebben, zijn de motieven ook leuk met elkaar te combineren. Door gebruik te maken van verschillende motieven krijgt uw huis een gezellige sfeer en creëert u een huis met een karakter. De vintage tegels zijn in verschillende ruimtes in te zetten. Voorbeelden ruimtes waar uw retro en vintage tegel zijn in te zetten staan hieronder:

Vintage tegels voor in de badkamer

De ideale vintage look creëren in uw badkamer? Onze vintage tegels voor in de badkamer maken dit mogelijk! De vintage tegels zijn als wandtegel inzetbaar, maar ook zéér geschikt als vloertegel. Omdat vintage vloertegels een grovere structuur hebben, zult u niet uitglijden. Vintage tegels voor in de badkamer zijn bij Pand16 verkrijgbaar in verschillende formaten en worden afgewerkt met glanzende of matte uitstraling.

Retro tegels voor in de keuken

Retro tegels zijn ook een schitterend om te gebruiken in de keuken. Omdat de tegels van keramiek zijn gemaakt, is de tegel perfect voor in uw keuken; niemand heeft toch zin om uren te boenen om tegels schoon te krijgen? Door de keramische retro tegels aan te brengen in uw keuken bent u verzekerd van een makkelijk schoon te maken keuken.

Kom langs voor advies

Hulp nodig bij het maken van een keuze in ons ruime assortiment aan retro en vintage tegels? Pand16 staat 6 dagen in de week paraat om u bij te staan bij het maken van deze keuze. Het (opnieuw) betegelen van uw huis is niet zomaar een klus. Zorg er daarom voor dat u 100% zeker bent van uw keuze en kom langs bij ons voor een vrijblijvend gesprek!

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!