/Tegel looks

TEGELLOOKS

Een unieke uitstraling in uw woning en profiteren van de voordelen van betegelde wanden of vloeren? Dan zijn onze wand- en vloertegels precies wat u zoekt. Bij Pand16 hebben we diverse tegellooks in het assortiment: van houtlook tegels tot betonlook tegels en van marmerlook tegels tot natuursteenlook tegels. Op deze pagina vindt u een impressie van de mogelijkheden rondom tegellooks, maar veel beter komt u natuurlijk zelf eens een kijkje nemen in onze showroom in Rosmalen!

TEGELLOOKS: VOOR ELK INTERIEUR EEN OPLOSSING

De tijd dat wand- en vloertegels saai waren is inmiddels wel voorbij. Dankzij de techniek van vandaag de dag kunnen tegels in uw woonkamer, badkamer, keuken en toilet praktisch iedere look uitstralen die u maar wenst. Van de warmte die hout uitstraalt tot de modernere vormen van wand- en vloerafwerkingen als natuursteen of marmer. Daarbij komen extra opties, zoals de retrolook tegels of de tegels met een landelijke look. Voor elk interieur is er wel een gepaste oplossing te vinden.

Door te kiezen voor tegels met een bepaalde uitstraling profiteert u van de voordelen van tegels en ondervindt u niet langer de nadelen van bepaalde materialen. Hout heeft bijvoorbeeld veel onderhoud nodig. Onze houtlook tegels hoeft u enkel maar te plaatsen en periodiek van een poetsbeurt te voorzien. Schuren, in de was zetten, opnieuw schuren, waxen en oliën is allemaal niet aan de orde bij onze houtlook tegels.

HOGE KWALITEIT, PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT

Eén van de redenen waarom hout, marmer en natuursteen relatief duur is in aanschaf, is de uitstekende kwaliteit van de materialen en de lange levensduur van vloeren en wanden die van deze materialen zijn vervaardigd. Een nieuwe vloer of nieuwe wandbekleding is in bijna alle gevallen een investering voor de langere termijn. Bij Pand16 werken we daarom alleen met vloer- en wandtegels van de hoogste kwaliteit.

U vindt in ons assortiment tegels van gerenommeerde merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Balldocer en Emil Ceramica. Hiermee garanderen we een extra lange levensduur van onze houtlook-betonlook-, marmerlook-, vintage look-, landelijke look– en natuursteen look tegels, zonder dat u zelf veel onderhoud hoeft te plegen aan uw nieuwe vloer of muurbekleding.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT!

Juist omdat nieuwe tegels in uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet een investering voor de langere termijn is, is het niet meer dan logisch dat u de tegellooks producten uit ons assortiment met eigen ogen wilt aanschouwen voordat u overgaat tot aanschaf. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Rosmalen om onze wand- en vloertegels zelf te komen bekijken. Onze adviseurs adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden rondom uw woonsituatie en het beste doet u dat op afspraak van maandag tot donderdag. Dit kan tevens in de avonduren als dat u beter schikt. Onze open showroom dagen zijn op vrijdag en zaterdag. Ook dan staan onze adviseurs klaar om u van persoonlijk advies op maat te voorzien.

Wacht dus vooral niet langer en bel ons snel op 06 13 75 95 00 om een afspraak bij ons in te plannen of maak uw afspraak hier direct online.

Call Now Button