Bezoeken van onze showroom

Betonlook tegels

Waarom werken wij op afspraak?

Aangezien pand16 een compleet pakket biedt waarbij wij uw gekozen vloer ook daadwerkelijk zelf samen met onze vaste onderaannemers in uw woning leggen is er een kans dat er geen verkoopadviseur aanwezig is in de showroom.
Wij zijn dan inmeten, informeren of producten naar de betreffende locatie brengen.

Daarom vragen wij u een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken zodat een van onze adviseurs alle tijd voor u heeft om u te helpen en advies te geven bij de aankoop van uw nieuwe vloer of tegels voor bijvoorbeeld de badkamer.

Klanten

vertellen..

Uitgebreid aanbod in tegels en pvc. Erg tevreden over resultaat in onze woning. Wij hebben gehele woning met pvc en tegelwerk van pand16. Ziet er perfect en strak uit, ze leveren echt vakwerk en kan het iedereen aanbevelen!

Pand16 heeft bij ons vloerverwarming aangelegd en een PVC vloer geplaatst. Erg prettig om alles via één partij te kunnen laten lopen die ook nog eens met je meedenkt.

Constantijn Evenhuis, Wil je ook iets schrijven?

Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.
Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.
Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Bezoek onze Outdoor showtuin

Bekijk onze projecten