PVC vloertegel

Op zoek naar een goedkope vloertegel die niet alleen beschermt, maar ook nog eenvoudig schoon te maken is? Dan is de PVC vloertegel waarschijnlijk precies waar u naar op zoek bent! Doordat dit kunststof voorzien is van een beschermde laag, heeft u geen last van slijtage en krassen op de vloer. Vergeet dat dure laminaat en beton dat vreselijk moeilijk te plaatsen is; met onze PVC vloertegel creëert u dezelfde uitstraling zonder alle nadelen die laminaat en beton met zich mee brengen. Kom eens langs in onze showroom en ervaar zelf alle voordelen die de PVC vloertegel u te bieden heeft.

Over een PVC tegelvloer

PVC is een duurzame kunststof die jarenlang mee gaat. Doordat een PVC tegel volledig vochtafstotend is, is de tegelvloer ideaal te gebruiken in ruimtes waar de vloer wel eens nat zou kunnen worden, zoals uw badkamer en keuken. Daarnaast is PVC ook zeer slijtvast, wat het materiaal ook ideaal maakt voor gebruik in uw woonkamer; na jarenlang gebruik ziet u namelijk nog nauwelijks verschil in de PVC vloertegel. Bovenal is PVC ook geluiddempend, waardoor u niet – zoals bij laminaat – dat harde geluid ervaart wanneer er met een harde zool over de vloer wordt gelopen. Kortom: de PVC tegelvloer is te gebruiken in elke ruimte en biedt u eigenlijk alleen maar voordelen!

Geschikt voor de badkamer

Zoals eerder gezegd is de PVC vloertegel 100% geschikt voor in uw badkamer. Niet alleen omdat de tegel vochtafstotend is, maar ook omdat de tegelvloer beschikt over een antislip. Dit zorgt ervoor dat u niet zal uitglijden in de douche, wat met alternatieven een groot gevaar is. Een ander groot voordeel van het gebruik van een PVC tegelvloer in de badkamer, is dat u de badkamer in een mum van tijd schoon krijgt. Wat wilt u nog meer?!

Geschikt voor de keuken

Ook in de keuken is de PVC tegelvloer één van de slimste keuzes. Doordat dit materiaal vochtafstotend is en zeer duurzaam is, kunt u niet om dit materiaal heen bij het zoeken naar de juiste tegels voor in de keuken. Een nog niet genoemd voordeel is dat PVC tegels onderhoudsarm zijn, waardoor u geen rekening hoeft te houden met jaarlijks onderhouden van uw tegels. Een voorbeeld van één van onze PVC vloertegels die veel in de keuken worden gebruikt zijn de houtlook tegels. Deze tegels geven uw keuken de authentieke uitstraling van écht hout en zijn ook net zo makkelijk te leggen!

Advies bij het kiezen van de juiste PVC vloertegel

Wanneer u hulp behoeft bij het kiezen van de juiste PVC vloertegel, komt u langs bij uw tegel groothandel in Rosmalen. Onze specialisten weten precies wat nodig is om uw ruimtes om te toveren en het interieur te geven die u in gedachte heeft. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij uw wensen kunnen waarmaken. Kom naar onze showroom en bespreek ons PVC vloertegel assortiment met één van onze medewerkers.