PVC tegel toilet

Op zoek naar de ideale tegel voor het betegelen van uw toilet? Bij Pand16 vindt u de PVC tegel die uw toilet niet alleen mooier maakt, maar ook nog eens een stuk hygiënischer. Wanneer u PVC tegels bestelt bij Pand16, kunt u er van op aan dat de tegels snel bij u thuis geleverd worden en uw toilet er prachtig uit komt te zien. Kom onze A-kwaliteit tegels zelf ervaren en neem een kijkje in onze showroom in Rosmalen. Onze specialisten kunnen vast en zeker helpen bij het vinden van de juiste PVC tegel voor in het toilet.

PVC inzetten in het toilet

De eigenschappen van PVC zorgen dat deze tegel ideaal is om in te zetten in uw toilet. De PVC tegel voor in het toilet is niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar is ook nog eens gemakkelijk schoon te krijgen. Dit komt doordat PVC waterafstotend materiaal is en hierdoor geen vuil en water opneemt. Zo kunt u eenvoudig met een doek uw toiletruimte schoon krijgen zonder uren te moeten schrobben.

Omdat het betegelen van het toilet, door de kleine ruimte, vaak een moeilijke klus is, wordt het betegelen van het toilet wel eens gezien als één van de moeilijkste ruimtes om te betegelen. Door gebruik te maken van een PVC tegel in uw toilet – die eenvoudig af te zagen is – zorgt u dat uw deze ruimte binnen no time kan worden betegeld.

Assortiment Pand16

Bij uw tegel groothandel in Rosmalen vindt u een groot assortiment aan vele verschillende PVC tegels. Bij ons vindt u niet alleen verschillende tegel formaten, maar ook verschillende kleuren en patronen. Om een indruk te geven van de mogelijkheden van onze PVC tegels staan hieronder twee looks die u kunt geven aan uw toilet.

Houtlook

De houtlook is één van de trends die momenteel veel wordt toegepast bij het betegelen van het toilet. Door de houten look geeft u uw toilet een rustige uitstraling, wat door veel mensen als prettig wordt ervaren. In combinatie met wit sanitair staat de houtlook ook prachtig. Wilt u een beeld krijgen van wat de houtlook met uw toilet kan doen? Kom dan langs in onze showroom en vraag één van onze medewerkers over de mogelijkheden!

Betonlook

Wanneer u de betonlook toepast in uw toilet, creëert u een aangename sfeer door de natuurtinten die verwerkt zijn in de tegels. Door gebruik te maken van dezelfde betonlook vloer- en wandtegels, lijkt uw toilet groter en geeft u uw toilet een supermoderne uitstraling. Daarnaast is de betonlook – net als de houtlook – zéér mooi in combinatie met wit sanitair.

Advies op maat

Wij zien u graag langskomen in onze showroom in Rosmalen. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met al uw vragen en van advies te voorzien bij het maken van de juiste keuze uit ons PVC tegel assortiment voor in het toilet.