PVC tegel keuken

Op zoek naar de ideale tegel, in zowel uitstraling als materiaal, voor in uw keuken? Kijk dan eens naar onze PVC tegel voor in de keuken. Onze PVC tegels zijn stuk voor stuk van A-kwaliteit en worden super snel bij u thuis bezorgd. Bij ons in de showroom vindt u elke alle soorten tegel looks die mogelijk zijn met onze PVC tegels. Kom langs in de showroom van Pand16 en krijg advies van één van onze specialisten!

PVC inzetten in de keuken

Doordat de PVC tegel beschermt wordt door een beschermende laag, gaan ze jaren lang mee. Vooral omdat de keuken een intensief gebruikte plek is in het huis, is het fijn als de tegels niet over tientallen jaren vervangen moeten worden door krassen en slijtage. Om deze twee punten hoeft u zich met onze PVC tegels niet druk te maken. Daarnaast zijn de tegels ook nog eens vochtafstotend en milieuvriendelijk. U kunt onze PVC tegels zowel als vloer- en wandtegel inzetten.

Houtlook PVC

Hout staat garant voor een landelijke uitstraling in uw huis. Door de natuurtinten, zorgt houtlook PVC voor de warme sfeer in uw huis waar u altijd van heeft gedroomd. Natuurlijk kunt u de natuurtinten ook doortrekken in uw keukenwand, waardoor de gehele keuken zorgt voor een warme sfeer. Daarnaast is een PVC ook ideaal materiaal om te gebruiken als keukenwand, omdat het makkelijk schoon te maken is en geen onderhoud nodig heeft. Doordat PVC vuilafstotend is, is uw keuken voortaan in een handomdraai schoon te maken en hoeft u zich geen zorgen te maken over (vet)vlekken die in de muur blijven zitten.

Betonlook PVC

Onze betonlook PVC tegels maken uw moderne keuken helemaal af. Doordat de tegels strak op elkaar aansluiten en gekleurd zijn met (donkere) grijstinten zorgt u voor een strakke uitstraling die ook nog een zéér hygiënisch is. Combineer onze betonlook tegels bijvoorbeeld met een witte keuken voor een super luxe uitstraling! Met deze tegels geeft u niet alleen uw keuken maar heel uw huis een uitstraling waar menig mens jaloers op zou zijn.

Advies bij het kiezen van uw PVC tegels

Komt u er niet helemaal uit? Maak u niet druk en kom langs bij Pand16! Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een keuze uit ons uitgebreide assortiment PVC tegels. Onze specialisten kunnen u bijvoorbeeld helpen met het uitkiezen van verschillende kleuren combinaties of kunnen u adviseren over welke tegelsoort het beste bij uw interieur past. Geen vraag is ons teveel. Maak een afspraak met één van onze medewerkers en neem samen ons PVC tegel assortiment voor in de keuken door.