PVC tegel badkamer

Kom langs bij Pand16 voor uw PVC tegel voor in de badkamer. Het gebruik van een PVC tegel in de badkamer brengt vele voordelen met zich mee en daarom is dit materiaal uitermate geschikt voor deze ruimte. Bij pand16 zijn alle wand- en vloertegels van A-kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit tegels die er momenteel te verkrijgen zijn. Geen tegels die na een aantal jaar gebruik versleten zijn; bij uw tegel groothandel in Rosmalen krijgt u 100% waar voor u geld!

PVC inzetten in de badkamer

”Waarom zou ik voor PVC moeten kiezen in de badkamer?”: denkt u waarschijnlijk. Deze vraag is simpel te beantwoorden: PVC tegels zijn namelijk onderhoudsarm en zijn volledig waterafstotend, waardoor schimmel geen schijn van kans maakt in uw badkamer. Doordat de tegels waterafstotend zijn, zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te maken. Hierdoor neemt het schoonmaken van uw badkamer veel minder tijd in beslag dan het normaal zou doen. Door anti-slip zorgt de PVC tegel ervoor dat de gladde vloer na het douchen, tot de verleden tijd behoort.

Assortiment Pand16

Wanneer u ruime keuze wilt hebben uit verschillende PVC tegels voor in de badkamer, kunt u terecht bij uw tegel groothandel. Door de ruime keuze kunt u vrijwel elke sfeer in uw badkamer creëren die u voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld eens aan een rustige uitstraling door de houtlook tegel of juist een strakke uitstraling met onze betonlook tegel. Hieronder leest u wat deze looks kunnen doen met de uitstraling van uw badkamer.

Houtlook PVC

In veel sauna en welness plaatsen ziet u de houtook terug komen. Dat is niet voor niets, want deze look creëert namelijk een gevoel van rust. Normaal zou het niet mogelijk zijn om hout te verwerken in de badkamer en daarom bieden onze PVC tegels voor in de badkamer de oplossing. De tegels kunnen namelijk (omdat ze vochtafstotend zijn) prima tegen vocht en zullen, bij langdurige blootstelling aan vocht, geen vorm van schimmel tonen. Gun uzelf het gevoel dat u bij de welness ervaart en ga voor de houtlook PVC tegels voor in de badkamer.

Betonlook PVC

Ook met onze betonlook tegels van PVC zorgen voor een rustige uitstraling. Dit komt omdat er bij onze betonlook tegels (vrijwel) geen naden te zien zijn. Door gebruik te maken van de betonlook op zowel uw vloer als uw wand creëert u niet alleen nog meer rust, maar creëert u ook een grotere ruimte voor het oog. Dit kan een groot voordeel zijn wanneer u een kleinere badkamer heeft.

Advies bij het kiezen van uw PVC tegels

Heeft u advies nodig om de juiste PVC tegel voor in de badkamer te kiezen? Bij Pand 16 is geen vraag te veel! Stel gerust u vragen bij ons in de showroom of plan een adviesgesprek in met één va onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het creëren van uw droom badkamer.