Pand16 opent splinternieuwe Outdoor showroom in Rosmalen

Met bijzonder veel trots presenteren we onze nieuwe Outdoor-showroom aan de Vinkenveld 13 in Rosmalen. Dé plek waar je terecht kunt voor keramische tuin- en terrastegels. Een geweldige volgende stap waar we met het Pand16-team de afgelopen maanden keihard aan gewerkt hebben. En nog belangrijker.. hét antwoord op de vraag die klanten ons steeds vaker stelde: kunnen jullie de tegels buiten het huis ook regelen? Absoluut!

Van showroom tot droomresultaat

Harry vertelt: Toen we jaren geleden begonnen met het aanbieden van tegels en PVC-vloeren merkte we als snel dat mensen het vooral goed geregeld willen hebben. Om de klanten nog beter te helpen zijn we toen ook de vloeren gaan leggen, wanden betegelen en trappen bekleden. Geen gedoe. Gewoon één partij die alle verantwoordelijkheid draagt. Zo eenvoudig als het klinkt, zo enthousiast zijn mensen over de Pand16-Compleet oplossing.

“ Steeds vaker kregen we de vraag of ook de tegels buiten het huis konden regelen “

 

Steeds vaker kregen we de vraag of we niet alleen in huis, maar ook de tegels buiten het huis konden regelen. Daar moesten we iets mee. Toen we begin dit jaar de kans kregen om een samenwerking te starten met een leverancier viel alles plotseling samen. Toch Jochem?

Outdoor showroom
Outdoor showroom

Prachtig assortiment: Keramische tuin- en terrastegels

Jochem vertelt verder: Absoluut. Als we het doen, doen we het goed. Dus zochten we kritisch naar een leverancier voor keramische buitentegels. De foto’s van de keramische tuin- en terrastegels spreken voor zich. Echt super, net als onze binnen collectie. Kwaliteit staat altijd voorop. Dat is ook de reden dat we keramische tuintegels aanbieden.

“ Onze tegels gaan een lifetime mee, mits gelegd door onze vakmannen ”

 

Keramische tegels zijn gebakken van klei en het proces heeft daarmee nauwelijks invloed op het milieu. Onze tegels gaan een lifetime mee, mits gelegd door onze vakmannen, en zijn volledig recyclebaar. Hierdoor is een keramische tegel duurzamer en milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een betontegel. Het is niet alleen een mooie maar ook een slimme investering.

Om het plaatje compleet te maken bieden we naast keramische buitentegels ook bestratingsmaterialen, sierstenen en kunstgras aan. Het idee blijft het zelfde: geen gedoe voor de klant, gewoon alles goed geregeld bij één partij.

In de 2020 zijn de eerste projecten gestart en naar alle tevredenheid afgerond. We hopen jullie daar later de resultaten van te laten zien. Want we zijn heel trots op het resultaat. Dit is precies wat we voor ogen hadden. We nodigen jullie graag uit om de showtuin in Rosmalen te komen bekijken. Maak een afspraak met een van onze adviseurs, dan helpen we u graag.

Bezoek onze Outdoor showtuin

Bekijk onze projecten