Keramische
tuin- & terrastegels

Ontspannen even weg van de digitale wereld en tot rust komen in de tuin is een steeds grotere trend. Maak uw tuin en terras een plekje waar u van elk seizoen kunt genieten.  Hierbij spelen verschillende invloeden een rol en door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van passend advies voorzien.

Onze producten

De voordelen

Geniet langdurig van keramische tegels met de volgende bijkomende voordelen ten opzichte van beton- of natuurtegels. Keramische tegels zijn kras-, slijt- en maatvast daarnaast zijn ze bestand tegen weer en wind.

Outdoor by Pand16

We zien een grote vraag naar milieuvriendelijke en duurzame oplossingen. Het is voor ons daarom een logische stap om keramische tuintegels aan te bieden. Keramische tegels zijn gebakken van klei en het proces heeft daarmee nauwelijks invloed op het milieu. Onze tegels gaan een lifetime mee, mits gelegd door onze vakmannen, en zijn volledig recyclebaar. Hierdoor is een Keramische tegel duurzamer en milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld een betontegel.

Marmerlook

Keramische tuin- en terrastegels zijn er in alle soorten en maten te verkrijgen. Zo ook in een chique marmerlook.

Outdoor Showroom

Met trots presenteren we onze nieuwe outdoor showroom in Rosmalen. Bezoek onze showroom en laat je inspireren. Maak daarvoor een afspraak, dan helpen we je graag op weg met een passend advies.

Pand16 Compleet

Van het vinden van de in- & outdoor tegels die bij u passen tot het plaatsen, voegen en zelfs het bekleden van uw trap. Met Pand16 compleet wordt alles voor u geregeld.

pand16 compleet

TEGELS & PVC VOOR ELKE SITUATIE

PERSOONLIJK ADVIES

PROEFSTALEN