natuursteen look

Natuursteen look tegels

Wanneer u echt een liefhebber bent van natuurlijke tinten en deze graag terug wilt laten komen in uw huis, zijn tegels in natuursteen look precies waar u naar op zoek bent! Voor natuurstenen in alle soorten en maten, bent u bij Pand16 aan het juiste adres. Of u nu gaat voor kleine of grote tegels in natuursteen look, bij ons bent u verzekerd van alleen A-kwaliteit wand- en vloertegels en krijgt u uw tegels super snel geleverd . Kom een langs bij onze showroom in Rosmalen en ervaar zelf onze natuursteen look tegelseries!

Over onze natuursteen look tegels

Onze natuursteen look tegels zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Doordat de tegels keramisch zijn, zijn ze moeiteloos schoon te krijgen. Voorbeelden van onze verschillende natuursteen looks zijn:

  • Graniet
  • Basalt
  • Travertin
  • Leisteen
  • Marmer
  • Hardsteen

Voor alle bovenstaande tegels kunt u terecht bij uw tegel groothandel. De natuursteen look tegels zijn daarnaast ook nog in verschillende formaten te krijgen, waardoor u gemakkelijk kleinere en grotere ruimtes kunt betegelen. Voorbeelden van de meest gebruikte formaten zijn tegels van 80 x 80 en 60 x 60. Met deze tegels kunt u in principe in elke ruimte de wanden en vloeren betegelen. Vind u één formaat saai en ziet u liever wat variatie in uw tegels? Bij Pand16 is het ook mogelijk om verschillende formaten te bestellen om uw natuursteen look tegels in een wildverband te kunnen leggen.

Hoe zijn deze tegels in te zetten?

Onze natuursteen look vloer- en wandtegels zijn door heel het huis, zowel aan wand- als muur, in te zetten. Daarnaast zijn deze ook prima buiten te gebruiken. Omdat natuursteen er in vele verschillende soorten kleuren, maten en bewerkingen te verkrijgen is, is er een natuursteen voor ieder soort sfeer en inrichting. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van hoe natuursteen look wand- en vloertegels in te zetten zijn.

Natuursteen look in uw badkamer

Voor een echte luxe uitstraling in uw badkamer zet u natuursteenlook tegels in voor in de badkamer. Vooral de marmerlook wordt veelal gebruikt in de badkamer. Wanneer u op zoek bent naar een wat grovere (minder gladde) natuursteen voor in de badkamer, is travertin een prima alternatief. Een ander mooi alternatief zijn mozaïek tegels. Deze tegels zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen en geven uw badkamer een kleurige en vrolijke sfeer.

Advies

Vanwege de grote keuze uit verschillende soorten tegels in natuursteen look, kan het verstandig zijn om u te laten adviseren door een specialist. Voor advies op maat en hulp bij al uw vraagstukken kunt u 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) terecht bij één van onze specialisten. Maak een afspraak op onze website of kom gezellig langs om een impressie te krijgen van ons assortiment!

xxl tegel

Vraag vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak
om onze showroom te bezoeken