Landelijke tegels

Met onze landelijke tegel creëert u een warme en vooral landelijke sfeer in uw huis. Een voorbeeld van één van onze smaakmakers zijn onze unieke mozaiek tegels. Dit is één van vele landelijke tegels, die uw huis er prachtig uit laat zien. Bij Pand 16 hebben we nog veel meer van dit soort tegels die uw vloer en wand de landelijke uitstraling geven waar u van droomt! In onze showroom in Rosmalen vindt u alle soorten en maten tegels die wij aanbieden. Kom eens langs en laat u verassen, door de mogelijkheden die onze landelijke tegels te bieden hebben.

Over onze landelijke vloer- en wandtegels

Landelijke tegels zijn er in vele verschillende soorten en formaten. ‘De landelijke tegel’ is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende stijlen tegels. Voorbeelden hiervan zijn: decor tegels, mozaïek tegels, vintage tegels en natuursteen tegels. Onze landelijke tegels zijn te verkrijgen in diverse formaten. Zo kunnen wij tegels met deze look leveren in 120 x 120, maar ook in kleinere formaten, zoals 20 x 20. Wat deze look vaak kenmerkt, is de vintage stijl. Ze zijn vaak bewerkt, waardoor het lijkt alsof er enige vorm van slijtage heeft plaatsgevonden. Hierbij komen we ook gelijk bij het voordeel van de landelijke tegels van Pand16. Onze tegels zijn van keramiek en hebben dus geen last van slijtage. Hierdoor blijft uw landelijke tegel die vintage look houden, die de tegel ook had bij aanschaf!

Hoe zijn deze tegels in te zetten?

Zoals vele tegels, zijn landelijke eigenlijk overal in te zetten. Omdat deze tegels op diverse manieren zijn in te zetten, zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem bijvoorbeeld een grote natuursteen, deze staat prachtig in een grote huiskamer en geeft door zijn formaat een statige uitstraling. Bent u meer een liefhebber van fijne tegels? De landelijke tegel met mozaïek is prachtig in te zetten in uw keuken als achterwand of bijvoorbeeld in combinatie met natuursteen vloertegels in uw woonkamer.

Landelijke badkamertegels

Wanneer u een badkamer met sfeer wilt hebben, zijn onze landelijke badkamertegels één van de meest voor de hand liggende opties. Door gebruik te maken van verschillende badkamertegels, in meerdere natuurtinten, en vloer- en wandtegels te combineren creëert u eenvoudig een sfeervolle badkamer. Een voordeel van onze tegels met landelijke stijl is dat makkelijk schoon te maken zijn omdat ze van keramiek gemaakt zijn. Eén keer in de week een doekje over de tegels en uw badkamer glimt weer als nooit tevoren.

Vrijblijvend advies

Advies van een expert, kan u verder helpen bij het maken van een keuze uit ons grote assortiment landelijke vloer- en wandtegels. Hou het niet bij uzelf en kom langs bij ons in Rosmalen. Wij voorzien u met alle plezier van deskundig advies over hoe u het beste invulling kan geven aan uw badkamer en welke tegels het beste met uw ideeën matchen. Onze specialisten staat maandag tot en met zaterdag voor u klaar!

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!