Gietvloer Rosmalen

Gietvloer in omgeving Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch of Vught.

Op zoek naar een gietvloer in Rosmalen of omgeving?
Bij Pand16 gaan we mee met de trends van het moment, zo ook met onze gietvloeren.
We beschikken over een ruim assortiment kleuren van unicolors tot betonlook en flakes wat de ruimte een speelser effect geeft.

Verder bieden we een totaal service aan dat wil zeggen, dat vanaf het uitzoeken in de showroom tot aan het realiseren van de daadwerkelijke gietvloer door ons wordt geregeld. Wel zo handig, alles op een locatie.

gietvloer rosmalen

Hoelang duurt het leggen van een gietvloer?

Het leggen van de gietvloer is afhankelijk van de ondergrond (beton of zandcement / anhydriet) en de gekozen constructie. Over het algemeen duurt het leggen van een Arturo PU2030 of PU2060 gietvloer 3, 4 of 5 dagen. Na 24 uur kunt u over de vloer lopen en na 72 uur kunt u meubels en meer verplaatsen.

gietvloer

Pand16 compleet

Bij Pand16 zorgen we ervoor dat u maar een partij nodig heeft. Met eigen vakmensen zorgen we ervoor dat uw gietvloer als gegoten ligt. Tevens zijn wij gecertificeerd in het leggen van XXL-tegels en het toepassen van de tegel leveling techniek.

Één adres voor het realiseren van de grootste sfeermaker van uw woning; de vloer en het tegelwerk.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom gietvloeren twijfel dan niet en neem contact met ons op.
Een van onze medewerkers geeft u graag advies.

Contact