Diverse tegels, diverse tegelformaten

Bij Pand16 vindt u alle tegelformaten A-kwaliteit vloer- en wandtegels. Of u nu op zoek bent naar kleine mozaiek tegels of naar grote betonlook tegels, u vindt het onder één dak bij uw tegel groothandel. Wij snappen als geen ander dat het belangrijk is dat uw tegel groothandel een zo divers mogelijk assortiment moet hebben. Kom daarom eens langs in onze showroom om zelf te zijn wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en laat u adviseren over de formaten die het beste passen in uw huis.

120 x 120 tegels

Onze grootste tegels zijn 120 x 120 tegels. Deze tegels worden vooral veel gebruikt in de woonkamer, doordat de tegels alleen in grote ruimtes te gebruiken zijn. Door zijn grootte, is dit formaat tegels eenvoudig schoon te maken en behoeven – door het keramiek – geen onderhoud. 120 x 120 tegels worden vooral geleverd in betonlook, wat uw huis een industriële en strakke uitstraling geeft.

Tegelformaten

90 x 90 tegels

De 90 x 90 tegels zijn in beton- en marmerlook te krijgen. Door de grootte van de tegel, heeft de 90 x 90 tegel vrijwel geen groeven, waardoor die super makkelijk schoon te maken is. U kunt ervan op aan dat deze tegel uw huis een statige uitstraling geeft, wat met kleinere tegels niet mogelijk is. De kleuren die het meest worden gebruikt binnen dit formaat zijn: antraciet, grijs- en bruintinten. Wilt u dezelfde stijl ook doortrekken naar uw achtertuin? Geen probleem! Onze keramische tegels zijn ook buiten in te zetten.

80 x 80 tegels

De vierkante 80 x 80 tegels zijn stuk voor stuk prachtig voor in uw woonkamer. Door de grootte van de tegel, kunt u uw woonkamer nog groter laten ogen. Al onze 80 x 80 tegels zijn van A-kwaliteit en zorgen voor een echte eyecatcher in uw woonkamer!

75 x 75 tegels

Ook voor scherp geprijsde 75 x 75 tegels kunt u terecht bij Pand16. Deze vloertegels zijn mooi te combineren met vloertegels van 60 x 60, wat een speels effect creëert in uw woonkamer. Dit formaat tegel is daarnaast ook nog eens onderhoudsvriendelijk en past perfect binnen uw woonkamer. De 75 x 75 zijn recht afgesneden en kunnen, met kleine groeven, tegen elkaar geplaatst worden. Hierdoor is het schoonmaken van de 75 x 75 steen een fluitje van een cent.

60 x 60 tegels

60 x 60 tegels geven uw huis een robuuste uitstraling en zijn eenvoudig schoon te maken. Naast de betonlook is deze tegel ook te verkrijgen in een houtlook: super bij een landelijk ingericht huis. Onze tegels zijn gemaakt van keramiek, waardoor u niet hoeft in te zitten over vuil dat in de tegel trekt. De 60 x 60 tegel is super te combineren met kleinere (mozaïek) tegels van 20 x 20 formaat.

30 x 60 tegels

De 30 x 60 tegels worden vooral gebruikt in de badkamer en toilet. Door hun rechthoekige formaat zijn ze zowel in halfsteen- als volsteenverband te leggen. Een voorbeeld van een veelgebruikte 30 x 60 tegel, is de witte badkamertegel. Deze tegel wordt vaak als wandtegel geplaatst en geeft in combinatie met een houtlook vloertegel een warme uitstraling.

20 x 20 tegels

Onze 20 x 20 tegels zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. Dit formaat is makkelijk te combineren met zowel tegels van hetzelfde formaat als groter formaat tegels. Onze 20 x 20 tegels worden veel verkocht in decor stijl, maar kunnen bijvoorbeeld ook ingezet worden om een dambord vloer te maken. De mogelijkheden met onze 20 x 20 tegels zijn eindeloos.

Onze tegels

Onze tegelformaten bekijken?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!