Pand16’s

Trends

Wij hebben nieuwe PVC vloervakken!

Onze PVC showroom is vernieuwd. We hebben onze vloervakken opnieuw ingedeeld zodat er meer vakken liggen zodat u beter inspiratie op kunt doen als u op zoek bent naar een PVC vloer.
Zo heeft u een beter inzicht..

Gepost op 22 maart 2022 / Trends

Klanten

vertellen..

Uitgebreid aanbod in tegels en pvc. Erg tevreden over resultaat in onze woning. Wij hebben gehele woning met pvc en tegelwerk van pand16. Ziet er perfect en strak uit, ze leveren echt vakwerk en kan het iedereen aanbevelen!

Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.
Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.
Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

Pand16 heeft bij ons vloerverwarming aangelegd en een PVC vloer geplaatst. Erg prettig om alles via één partij te kunnen laten lopen die ook nog eens met je meedenkt.

Constantijn Evenhuis, Wil je ook iets schrijven?

Bezoek onze Outdoor showtuin

Bekijk onze projecten