Antwoordenboek

Doen jullie ook het leggen van de vloeren?

Veel klanten komen bij ons binnen nadat ze al op meerdere plekken zijn wezen inspireren met als eerste vraag: Doen jullie ook leggen?

Gepost op 22 maart 2022 / Antwoordenboek

Is PVC krasbestendig?

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, een PVC vloer is niet krasbestendig.
Er zit wel degelijk verschil in de soorten PVC vloeren op de markt, daarom werken wij uiteraard met A-kwaliteit top merken.
Elke vloer heeft veel te voorduren…

Gepost op 21 maart 2022 / Antwoordenboek

Wat is egaliseren en is het noodzakelijk?

U heeft gekozen voor een PVC vloer en heeft nu te horen gekregen dat uw huidige vloer geëgaliseerd moet worden voordat de PVC vloer erop gelijmd kan worden.
Nu vraagt u zich af “Wat is egaliseren en is het echt nodig?”

Gepost op 12 maart 2022 / Antwoordenboek

Klanten

vertellen..

Pand16 heeft bij ons vloerverwarming aangelegd en een PVC vloer geplaatst. Erg prettig om alles via één partij te kunnen laten lopen die ook nog eens met je meedenkt.

Constantijn Evenhuis, Wil je ook iets schrijven?

Wij zijn heel tevreden over de PVC-vloer die in ons nieuwe appartement is gelegd. Voor ons was het heel belangrijk dat de vloer zonder hoogteverschil zou aansluiten op de tegelvloer in de badkamer en toilet. Dat is uitstekend gelukt. Pand16 is alle afspraken nagekomen en heeft vakwerk geleverd. Er wordt heel netjes gewerkt. Wij raden dit bedrijf van harte aan.

Zeer tevreden over Pand 16. Goed geholpen met een keus te maken voor de juiste vloer die aan onze wensen voldeed. Ze zijn heel meedenkend en flexibel bij het maken van afspraken. Kunt laagdrempelig met ze overleggen.
Super blij met de (pvc)vloeren die nu zijn gelegd in ons hele huis.
Pand 16 is zeker een aanrader en staat voor kwaliteit en top service!!

Uitgebreid aanbod in tegels en pvc. Erg tevreden over resultaat in onze woning. Wij hebben gehele woning met pvc en tegelwerk van pand16. Ziet er perfect en strak uit, ze leveren echt vakwerk en kan het iedereen aanbevelen!

Bezoek onze Outdoor showtuin

Bekijk onze projecten