Betonlook tegels

Home/Betonlook tegels

Ruim assortiment A-kwaliteit keramische tegels voor binnen

Rustgevend, stoere uitstraling

Bij Pand16 lopen we voorop op gebied van de nieuwste trends in wand- en vloertegels.
Daarom vindt u bij ons een ruim assortiment aan A-kwaliteit betonlook tegels.
Met onze betonlook tegel zorgt u dat uw woonkamer of andere ruimte dé stoere uitstraling krijgt die u in gedachte heeft.
Door ons grote assortiment, kunt u de eenvoudig de juiste uitstraling geven aan uw ruimtes.
U vindt bij ons vele verschillende formaten en kleuren tegels met rustgevende, doch professionele betonlook.

Over de betonlook tegels

De betonlook tegel is in alle opzichten de ideale tegel. Hij is – in tegenstelling tot een vloer van cement/beton – een stuk goedkoper en onderhoudsvriendelijker door zijn slijt- en kras vaste eigenschappen. Daarnaast loopt u bij het leggen van de tegels geen risico’s op scheuren – door temperatuurverschil –  in uw vloer. Door de grijs, bruin en antraciet kleuren geeft u de ruimte waar u de tegel legt een industriële uitstraling, wat vaak als stoer en robuust wordt gezien. De tegel is te gebruiken als vloer- en wandtegel en is mooi te combineren met bijvoorbeeld een decor tegel. In onze showroom in Rosmalen vindt u al onze betonlook tegels!

Hoe zijn deze tegels in te zetten?

De betonlook tegels zie je veel terugkomen in grotere ruimtes zoals uw woonkamer. Dit doordat de tegels meestal van 80 x 80 of 120 x 120 formaat zijn. Omdat een industriële uitstraling ook prima past in bijvoorbeeld uw badkamer of toilet, vindt u bij Pand16 ook kleinere formaten betonlook tegels zoals 60 x 60 en 30 x 30 formaat. Zo kunt u de sfeer die u in uw huis wilt creëren, doortrekken in verschillende ruimtes. U kunt onze tegels bijvoorbeeld inzetten in de volgende ruimtes:

Betonlook voor in de badkamer

Door de keramische eigenschappen van de betonlook tegel is deze tegel ideaal voor gebruik in de badkamer. Iedereen heeft een hekel aan het schoonmaken van de badkamer en is zonder er bij na te denken een dagdeel bezig met de schoonmaak ervan. Met onze tegels is dit verleden tijd. Doordat de tegel vocht- en vuilafstotend is en hij vrijwel geen naden heeft, kost het u niet meer dan een uur om uw gehele badkamer schoon te maken. Daarnaast kunt u uw badkamer geheel laten betegelen met betonlook tegels. Omdat er weinig kleur verschil is in de betonlook tegel, creëert u hierdoor een strakke uitstraling die u voorheen alleen gezien heeft op televisie en in tijdschriften!

Betonlook voor in de woonkamer

Ook in de woonkamer in de betonlook een prachtig alternatief voor een betonnen vloer. Naast de mooie uitstraling hebben deze tegels ook nog praktische voordelen. Ze geleiden namelijk de warmte van uw vloerverwarming, waardoor de vloer van uw woonkamer in twintig minuten aangenaam warm is. Naast de geleiding van de warmte, houden deze tegels ook nog eens de warmte lang vast, waardoor u op uw energiekosten kan besparen! Daarnaast biedt de betonlook tegel in uw woonkamer hetzelfde onderhoud- en schoonmaakgemak als in uw badkamer.

Advies door onze specialisten

Weet u nog niet helemaal zeker in welk formaat, welke kleur of in welke ruimte u uw tegel wilt inzetten? Geen probleem. Onze specialisten helpen u verder bij het maken van deze keuze en kiezen samen met u dé betonlook tegels uit, die het beste bij uw droom interieur past.

Betonlook tegels
betonlook-tegels-woonkamer
betonlook-tegels