90 x 90 tegels

Voor A-kwaliteit 90 x 90 tegels bent u bij ons aan het juiste adres. Onze diverse formaten tegels worden snel bij u geleverd en daarnaast kunt u zes dagen in de week een vrijblijvende afspraak maken voor het advies van één van onze adviseurs in Rosmalen.

Over onze 90 x 90 vloer- en wandtegels

Tegels van het formaat 90 x 90 bieden vele voordelen in vergelijking met andere materialen. Zo zijn onze keramische tegels niet alleen goedkoper in de aanschaf, maar kunnen ze u ook nog geld besparen. U vraagt zich vast af hoe. Dit komt doordat onze keramische tegels 90 x 90 de warmte van uw vloerverwarming snel geleiden en ze lang – na het uitzetten van de vloerverwarming – hun warmte behouden. Een ander voordeel van onze tegels in het gemak in onderhoud en schoonmaak. Doordat het materiaal vuilafstotend is, hoeft u maar een rondje met de stofzuiger te gaan en uw vloer is weer geheel schoon.

Soorten

90 x 90 tegels zijn bij Pand16 verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo kunt u voor uw badkamer gebruik maken van witte badkamertegels en voor bijvoorbeeld uw huiskamer gebruik maken van de 90 x 90 houtlook tegel. Voor ieder zijn smaak zit er in het 90 x 90 assortiment wel een tegel bij.

Het inzetten van een 90 x 90 tegel

De 90 x 90 tegel wordt, vanwege zijn grootte, vaak ingezet in de woonkamer. Vooral wanneer mensen op zoek zijn naar een tegel die hun woonkamer en strakke en moderne uitstraling kan geven, stuiten ze vaak op dit formaat tegel. Omdat deze tegel zo groot is, heeft die (zo goed als) geen voegen. Hierdoor maakt een 90 x 90 tegel uw moderne woonkamer nog net wat moderner!

Naast de woonkamer, is de 90 x 90 tegel ook prima in te zetten in de badkamer. Ook wanneer u een wat kleinere badkamer heeft is het mogelijk deze tegel te plaatsen. Het kan zelf slim zijn om een groter formaat tegel te kiezen voor in uw badkamer, omdat een 90 x 90 tegelformaat de badkamer groter laat lijken.

Combineren van de tegels

Keramische tegels 90 x 90 zijn te combineren met verschillende stijlen en tegelformaten. Een keuken waarbij een houtlook is gebruikt, staat bijvoorbeeld erg mooi bij 90 x 90 betonlook tegels. Omdat deze tegels erg modern zijn, sluit een industriële sfeer in combinatie met warme houtlook ook goed aan op de eigenschappen van dit tegelformaat.

Advies

Voor advies over de tegelformaten kunt u terecht in ons filiaal in Rosmalen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw vragen wat betreft ons A-kwaliteit assortiment te stellen via de mail telefoon. Neem contact met ons op en vraag één van onze specialist over de mogelijkheden van ons tegel aanbod.

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!