75 x 75 tegels

Op zoek naar 75 x 75 tegels die de ruimtes in uw huis de uitstraling geven waar u van droomt? Kom dan naar Pand16. In onze showroom vindt u verschillende looks 75 x 75, die de sfeer in uw huis volledig kunnen bepalen. Maak een afspraak met één van onze adviseurs of loop gewoon een rondje om het uitgebreide assortiment wand- en vloertegels te bekijken.

Over onze 75 x 75 vloer- en wandtegels

De A-kwaliteit 75 x 75 tegels uit ons assortiment zijn onderhoudsvriendelijk, waardoor u geen periodiek onderhoud hoeft te laten uitvoeren door een specialist. Daarnaast creëert u met dit tegelformaat rust in uw ruimte. Dit komt door de grootte van de tegel en doordat de voegen vrijwel onzichtbaar zijn. Bij bijvoorbeeld terracottategels zijn de voegen veel duidelijk zichtbaar, waardoor er een veel drukkere uitstraling wordt gecreëerd.

Een bijkomend voordeel van het gebruik van keramische tegels in 75 x75 formaat, is dat u uw geld kunt besparen. Niet alleen op de aankoop, maar ook op de energiekosten. Keramische tegels geleiden namelijk de warmte van uw vloerverwarming en zorgen dat uw vloer binnen korte tijd warm is. Daarnaast zorgen de tegels ervoor dat uw tegels nog lang warm blijven nadat u de vloerverwarming heeft uitgezet. Wat wilt u nog meer?

Soorten

Voor verschillende soorten keramische tegels in 75 x 75 formaat, kunt u terecht bij uw tegel groothandel in Rosmalen. Zo heeft Pand16 een ruim assortiment aan natuursteen look, houtlook en betonlook tegels klaarliggen om aan uw adres geleverd te worden. De tegels hebben daarnaast ook verschillende afwerkingen. Zo kunnen wij onze tegels glimmend bij u leveren, maar ook met een matte uitstraling.

Hoe zet ik de tegels in?

Het inzetten van 75 x 75 vloer- of wandtegels kan zowel in uw badkamer als in uw woonkamer en keuken. Afhankelijk van de grootte van de ruimtes in uw huis kunnen onze specialisten u van het juiste tegelformaat adviseren. Door grote tegels, zoals de 75 x75 tegel, te gebruiken in kleine ruimtes, laat u de ruimte groter lijken dan die in werkelijkheid is. Onze specialisten weten precies hoe dit het beste aangepakt kan worden en voorzien u hierin graag van advies.

Combineren met 75 x 75 tegels

Omdat een hele ruimte voorzien van dezelfde tegels aan de wand en vloer vaak wordt gezien als saai, kan het verstandig zijn om één van onze adviseurs te laten kijken naar de mogelijkheden om uw 75 x 75 tegels te combineren. Het combineren van verschillende stijlen tegels kan in veel gevallen de gewenste uitstraling opleveren. Zo wordt er bij een industriële uitstraling vaak gecombineerd tussen verschillende natuurtinten om het industriële effect uit te vergroten.

Advies

Wanneer u er niet uitkomt, staan onze adviseurs voor u klaar. Wij snappen als geen ander dat het uitkiezen van de juiste tegel een enorm lastige klus kan zijn. Deel daarom uw mening met één van onze specialisten. Wellicht kan hij u verder helpen bij het maken van de juiste keuze in 75 x 75 tegels.

Onze tegels

Heeft u interesse?

Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken!